Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Voor informatie en proefliggen op een Pullman naar House of Beds Winterswijk

Pullman dealer Gelderland

Denkt u na over de aanschaf van een Pullman matras en/of Pullman boxspring en wilt u graag meer informatie over dit gerenommeerde merk? Als Pullman dealer in Gelderland willen wij u daarmee graag verder helpen. Dat doen wij door u via deze pagina online te ondersteunen. Wilt u graag een persoonlijk Pullman advies op maat? Plan dan een bezoek aan onze showroom, waar wij u ontvangen in onze Pullman testzone.

Proefliggen bij Pullman dealer Gelderland

Een groot gedeelte van onze beddenzaak in Winterswijk is ingericht voor het gerenommeerde merk Pullman. Niet voor niets zijn wij door het merk gekozen als een van de Pullman dealers in Gelderland. De kwaliteitsmatrassen en -boxsprings van Pullman spreken tot ieders verbeelding. Toch is het ook bij dit merk belangrijk om de juiste matras te vinden bij uw slaapbehoeften en lichaam. Daar helpen wij u bij. Dat doen wij door u de juiste vragen te stellen en u uitgebreid kennis te laten maken met verschillende matrassen. Welkom in onze Pullman teststudio!

Pullman Boxsprings en matrassen

Doe online inspiratie op

In onze showroom in Winterswijk kunt u onze Pullman collectie live bekijken en natuurlijk proefliggen in onze Pullman Testzone. Daar kijken wij samen met u welke matras of boxspring (of combinatie daarvan!) het beste bij uw slaapbehoeften past. Dat wordt dus een relaxed bezoek!

Veel gestelde vragen aan Pullman dealer Gelderland

Een groot deel van de matrassen en boxsprings die via onze showroom in Winterswijk hun weg vinden naar tevreden klanten zijn van het merk Pullman. Wij durven dan ook gerust te zeggen dat wij helemaal thuis zijn in het merk en alle ins en outs ervan kennen. Wij beantwoorden de vragen van onze bezoekers dan graag. Hieronder treft u een overzicht van vragen die ons geregeld gesteld worden. Klik op de links voor meer inspiratie en informatie.

 1. Wat is een goede boxspring?
 2. Waarom een Pullman matras?
 3. Hard of zacht matras bij rugklachten?
 4. Zijn matrasreviews van anderen relevant voor mij?
 5. Wel of geen toppermatras op mijn boxspring?
 6. Ik ben een zijslaper, welke matras moet ik kiezen?
 7. Hoe relevant zijn matrassentests van de consumentenbond?

Proefliggen en persoonlijk advies?

Wilt u met een persoonlijk nachtrustadvies samen met ons komen tot de perfecte Pullman matras of  boxspring? Maak dan een afspraak voor een nachtrustintake. In onze showroom in Winterswijk doorlopen wij dan samen uitgebreid de nodige stappen.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

 • Een uitgebreid vraaggesprek
 • Gratis check van uw huidige bed
 • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
 • De boxspringcombinatie en matras die past bij uw lichaam
 • Een aanzienlijk betere nachtrust.

Wilt u een afspraak maken voor een nachtrustadvies?

Wilt u graag de juiste boxspring kiezen? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om uw bezoek online of telefonisch te plannen.