Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

De matras die bij uw lichaam past!

Bekijk ons assortiment of bezoek onze showroom

Nieuwe matrassen aanschaffen

Dat doet u liever niet alleen

Je hebt dure matrassen en spotgoedkope. Traagschuim matrassen, koudschuim matrassen, latex matrassen, pocketveer matrassen en noem maar op. Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u een aankoop doen die u verzekert van een goede nachtrust? Als nachtrustadviseurs helpen wij u graag stap voor stap op weg. Niet even snel, maar met de aandacht die u verdient. Hieronder leest u hoe dat werkt. De video hiernaast vertelt er ook het één en ander over. Conclusie: de beste matras kiezen, dat doen we samen!

Bekijk de video

01

Het begint met naar ú luisteren

Zelf een goede matras kiezen is geen gemakkelijke opgave. U kunt natuurlijk afgaan op wat u voelt als u op een matras in de winkel ligt. Onze ervaring is echter dat een goede matras kiezen niet zonder het beantwoorden van een aantal belangrijke vragen kan. Als nachtrustadviseurs stellen wij u die vragen. Wij willen graag meer weten over uw slaapprofiel en zijn benieuwd of u op dit moment problemen ervaart met in slaap komen of doorslapen.

In een uitgebreid vraaggesprek kunt u ons alles vertellen wat wij nodig hebben voordat wij u laten proefliggen op onze testmatrassen.

https://houseofbeds.nl/wp-content/uploads/2022/06/A86O0324.jpg
02

Testen en proefliggen

In onze showroom nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Wij nodigen u uit om te gaan proefliggen op verschillende matrassen in onze House of Beds teststudio. U kunt uw ervaringen met ons delen en wij kunnen aan de hand daarvan u steeds verder meenemen naar de matras die het beste bij uw lichaam past.

 • Speciale Pullman testzone en vele andere merken
 • Zijslaper, buik- of rugslaper? Wij checken uw slaaphouding
 • Matrassen met gedeelten die extra druk of juist meer ruimte geven, bijvoorbeeld bij rugklachten
https://houseofbeds.nl/wp-content/uploads/2022/06/A86O0178.jpg
03

Waar mogelijk aanpassen

Hebben wij samen met u de matrassen gevonden die het beste bij u en uw eventuele partner passen, maar ervaart u nog drukpunten of wilt u juist graag wat meer tegendruk in een andere zone? Wij hebben steeds meer mogelijkheden om u uiteindelijk een matras te leveren die precies bij uw lichaam past, zodat u aanzienlijk comfortabeler op uw nieuwe matras ligt.

Onze matrassen

Doe online inspiratie op

Wij hebben een groot assortiment in huis van verschillende matrassen van gerenommeerde merken. De juiste matras voor u vinden, doen we het liefst met u samen tijdens een proefligsessie. Hiernaast kunt u wel alvast online kennis maken met ons aanbod.

https://houseofbeds.nl/wp-content/uploads/2022/06/house_of_beds_home_header1.jpg
04

Offerte + bestellen

Wij maken altijd een heldere offerte voor u. Pas als u er alle vertrouwen in hebt een goede aankoop te doen, zullen wij uw matras(sen) voor u bestellen.

 • Een offerte gebaseerd op uw persoonlijk nachtrustadvies
 • Alle tijd voor een doordachte beslissing
https://houseofbeds.nl/wp-content/uploads/2022/06/A86O9978.jpg
05

Thuis bezorgd!

Zodra wij precies weten wanneer uw matras bij ons binnen komt, maken wij een afspraak met u voor de bezorging bij u thuis. Wij zorgen dat de matras in uw slaapkamer op de juiste plaats terechtkomt.

 • Bezorging en montage door eigen personeel
 • Wij laten alles netjes achter.
06

Zzzz.. Welterusten

Zodra wij vertrokken zijn, begint het beter slapen op uw nieuwe matras pas echt. Wij wensen u vele comfortabele nachten en energieke dagen toe!

Persoonlijk nachtrustadvies

Maak nu een afspraak!

Wilt u voordat u een matras aanschaft ook graag een persoonlijk slaapadvies ontvangen? Dat geeft u de zekerheid van een goede aankoop!

Bezoek onze winkel óf maak een afspraak op een moment dat u goed uitkomt.

uw zekerheden

House of Beds belooft u meer dan nachtrust alleen. Wij kozen voor ‘comfort’ als rode draad bij het samenstellen van onze beloftes aan u.

 • Wij vragen, luisteren en adviseren op maat
 • Wij blijven onszelf trainen en ontwikkelen
 • Wij doen een check-up van uw huidige bed
 • Wij zijn er voor u als u ons nodig hebt
 • Wij bezorgen en monteren alles zelf
 • Wij zorgen dat uw aankoop past bij uw verwachtingen