Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen
Kom naar House of Beds Winterswijk

Beddenzaak Neede?

Het Achterhoekse Neede ligt niet ver van Winterswijk. In het centrum van deze plaats treft u House of Beds. Eigenlijk dus een beddenzaak voor Neede en omgeving, met parkeergelegenheid direct achter ons pand. Kom gerust eens bij ons aan voor een goed nachtrustadvies!

Beddenzaak Neede en omgeving: House of beds!

Al na een klein halfuurtje rijden bent u vanuit Neede met de auto in Winterswijk. Onze winkel is gemakkelijk te vinden aan de rand van het centrum. U parkeert op een goed toegankelijke parkeerplaats achter ons pand. Een goed bed is een belangrijke aankoop, daarom durven wij gerust te zeggen dat het zeker de moeite waard is om naar onze showroom te komen. Wij ontvangen u er namelijk hartelijk met koffie of thee en nemen heel graag de tijd om uitgebreid naar u en uw nachtrustwensen te luisteren. U bent dan ook welkom met of zonder afspraak. Hier vindt u onze openingstijden.

Boxsprings en bedden bezorgen wij ook in Neede

Als beddenzaak voor Neede en omgeving bezorgen en monteren wij uw aankoop natuurlijk ook in uw woning in Neede. Wij leggen alles rustig uit en nemen verpakkingsmateriaal netjes weer mee. Uw oude matras kunt u overigens ook door ons laten afvoeren, vraag naar de mogelijkheden.

In onze showroom treft u bedden, boxsprings en matrassen van de betere merken. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten die wij zorgvuldig geselecteerd hebben. Met de fabrikanten hebben wij korte lijnen en zijn daardoor in staat om de door u gekochte items snel te kunnen leveren. Maar voordat het zover komt, is het natuurlijk onze missie om u precies de juiste matras te adviseren. Een matras waarop u met veel plezier ontspannen uw nachten beleeft. In onze showroom nemen wij u daarom aan de hand van een aantal belangrijke vragen mee in een persoonlijk keuzeproces. Nadat precies duidelijk is, welke matras of welke combinatie van matras, bodem of boxspring helemaal bij u past, maken wij een overzichtelijke offerte voor u. U beslist pas of u ons uw definitieve vertrouwen geeft, zodra u daar zelf klaar voor bent.

Rug- of nekklachten?

Valt u moeilijk in slaap of merkt u dat u ’s nachts geregeld wakker wordt omdat u niet lekker ligt als gevolg van rug- nek of heupklachten?Vertel het ons, want daar houden wij heel graag rekening mee als wij u adviseren over de voor u juiste matras. Wij kunnen geen medische oplossing bieden voor bijvoorbeeld chronische rug-, heup- of nekklachten, maar met de juiste matras of zelfs gewoon een ander hoofdkussen is er heel veel mogelijk als het gaat om het sterk verbeteren van uw ligcomfort gedurende de nacht. Het is ons doel om u toch zeker 6 tot 8 uur comfortabel te helpen slapen.

Om dit te bereiken hebben wij heel veel verschillende soorten matrassen in diverse hardheden die u kunt proberen. Deze zijn vaak voorzien van verschillende zones die de druk verlagen. Meten is weten. Uw lichaam vertelt u vanzelf welke keuze de juiste voor u is. Proefliggen dus!

Gerenommeerde merken

In onze beddenwinkel in Winterswijk treft u opstellingen van gerenommeerde fabrikanten die u mogelijk niet bij een beddenzaak in Dinxperlo zult aantreffen. Denk aan:

Stuk voor stuk Oerhollandse kwaliteitsmerken van échte beddenmakers, waarmee wij korte lijnen hebben. De goede ervaringen van klanten, ook uit Varsseveld, vertellen u de rest van het verhaal.

Onze winkel bezoeken

U bent van harte welkom om spontaan bij ons binnen te wandelen aan de Roelvinkstraat 35 in Winterswijk. Onze openingstijden:

  • maandag 13:00 – 17:30 uur
  • di tm do 10:00 – 17:30 uur
  • vrijdag 10:00 – 20:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • zondag gesloten

Wilt u zeker weten dat wij direct alle tijd voor u hebben? Dan adviseren wij u uw bezoek in te plannen via de button hieronder. Even bellen voor een afspraak is natuurlijk ook prima.