Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen
Kom naar House of Beds Winterswijk

Beddenwinkel Lichtenvoorde?

Woont u in Lichtenvoorde of in de buurt van Lichtenvoorde en zoekt u een goede beddenzaak? Overweeg dan ook eens een bezoek aan House of Beds in Winterswijk. De rijafstand naar onze showroom is kort en u kunt achter ons pand parkeren

Goede alternatief voor beddenwinkel Lichtenvoorde

Wij begrijpen heel goed dat u graag lokale winkels bezoekt. Een echte beddenwinkel in Lichtenvoorde zult u echter niet vinden. Daarom is een bezoek aan House of Beds in Winterswijk mogelijk een heel goed alternatief voor u. Onze beddenzaak is gevestigd in de buurt van Lichtenvoorde, dus uw reistijd naar onze showroom is beperkt. De afstand van Lichtenvoorde naar House of Beds is slechts 12 kilometer. Als u met de auto reist, kunt u binnen 15 minuten bij ons zijn. Wij ontvangen u met een warme kop koffie of thee. U bent altijd welkom, met of zonder afspraak.

Beddenwinkel Lichtenvoorde tevergeefs gezocht?

In Lichtenvoorde is er geen beddenzaak of het aanbod is er beperkt. U bent daarom van harte welkom bij House of Beds in Winterwijk. Wij ontvangen u hartelijk en stellen u een aantal belangrijke vragen, om zo te ontdekken hoe wij u het beste verder kunnen helpen. Wij nemen de tijd en gaan altijd voor persoonlijke aandacht. Samen met u gaan wij op zoek naar het matras of de boxspring die het beste bij uw lichaam en slaapgewoonten past.

Rug- of nekklachten?

Heeft u lichamelijke klachten, waardoor u minder goed slaapt? Dan is het voor u goed om te weten dat wij daar uitgebreid samen met u bij stilstaan. Wij kunnen geen medische oplossing bieden voor bijvoorbeeld rugklachten, maar uw keuze voor de juiste matras of zelfs gewoon een ander hoofdkussen kan wel zeker een groot verschil uitmaken als het gaat om lekker liggen en uitgerust wakker worden. Ook hier nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u en laten u proefliggen op verschillende matrassen en hoofdkussens. Uw lichaam vertelt u vanzelf welke keuze de juiste voor u is.

Gerenommeerde merken

In onze beddenwinkel in Winterswijk voeren wij merken die u waarschijnlijk in Lichtenvoorde niet of nauwelijks zult vinden. Denk aan:

Stuk voor stuk Oerhollandse kwaliteitsmerken van fabrikanten waarmee wij korte lijnen hebben en waar we bijzonder trots op zijn. De goede ervaringen van klanten die eerder een bed bij ons kochten, vertellen u de rest van het verhaal.

Onze winkel bezoeken

U bent van harte welkom om spontaan bij ons binnen te wandelen aan de Roelvinkstraat 35 in Winterswijk. Onze openingstijden:

  • maandag 13:00 – 17:30 uur
  • di tm do 10:00 – 17:30 uur
  • vrijdag 10:00 – 20:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • zondag gesloten

Wilt u zeker weten dat wij direct alle tijd voor u hebben? Dan adviseren wij u uw bezoek in te plannen via de button hieronder. Even bellen voor een afspraak is natuurlijk ook prima.