Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen
Kom naar House of Beds Winterswijk

Beddenzaak Aalten?

Woont u in Aalten of in de regio van die plaats en zoekt u een beddenzaak in Aalten? Overweeg dan ook eens een bezoek aan House of Beds in Winterswijk. U bent er zó en wij nemen de tijd voor een persoonlijk nachtrustadvies.

Beddenzaak Aalten regio: House of beds!

Aalten is een mooie plaats met een gevarieerd winkelaanbod, maar u zult tevergeefs zoeken naar een echt specialistische beddenzaak in Aalten. Daarom is een bezoek aan House of Beds in het naast Aalten gelegen Winterswijk waarschijnlijk een heel goed alternatief voor u. Uw reistijd naar onze showroom is kort. Met de auto kunt u binnen 10 minuten bij ons zijn. U parkeert gemakkelijk op een grote parkeerplaats achter ons pand en staat in een mum van tijd in onze showroom. U bent altijd welkom, met of zonder afspraak.

Wij bezorgen bedden ook in Aalten

In Aalten bezorgen is voor ons geen probleem. Kom dus gerust naar House of Beds in Winterwijk. Wij ontvangen u hartelijk in onze showroom en stellen u een aantal belangrijke vragen. Dit helpt ons erachter te komen wat uw slaapbehoeften precies zijn. U kunt in alle rust proefliggen op verschillende boxsprings en matrassen in onze teststudio. Samen met u gaan wij op zoek naar het matras of de boxspring die helemaal bij uw lichaam en slaapgewoonten past.

Rug- of nekklachten?

Merkt u dat u minder goed slaapt en dat u zichzelf vaak ’s nachts omdraait om een ongemakkelijke lighouding te voorkomen? Dan is het voor u goed om te weten dat wij daar uitgebreid samen met u bij stilstaan. Wij kunnen geen medische oplossing bieden voor bijvoorbeeld rugklachten, maar uw keuze voor de juiste matras of zelfs gewoon een ander hoofdkussen kan wel zeker een groot verschil uitmaken als het gaat om lekker liggen en uitgerust wakker worden. Er zijn heel veel verschillende soorten matrassen in diverse hardheden en met zones die de druk verlagen. Meten is weten. Uw lichaam vertelt u vanzelf welke keuze de juiste voor u is.

Gerenommeerde merken

In onze beddenwinkel in Winterswijk voeren wij merken die u waarschijnlijk in Aalten niet zult vinden. Denk aan:

Stuk voor stuk Oerhollandse kwaliteitsmerken van fabrikanten waarmee wij korte lijnen hebben en waar we bijzonder trots op zijn. De goede ervaringen van klanten die eerder een bed bij ons kochten, vertellen u de rest van het verhaal.

Onze winkel bezoeken

U bent van harte welkom om spontaan bij ons binnen te wandelen aan de Roelvinkstraat 35 in Winterswijk. Onze openingstijden:

  • maandag 13:00 – 17:30 uur
  • di tm do 10:00 – 17:30 uur
  • vrijdag 10:00 – 20:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • zondag gesloten

Wilt u zeker weten dat wij direct alle tijd voor u hebben? Dan adviseren wij u uw bezoek in te plannen via de button hieronder. Even bellen voor een afspraak is natuurlijk ook prima.