Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen
Kom naar House of Beds Winterswijk

Beddenzaak Eibergen?

Eibergen ligt niet ver van Winterswijk. In deze mooie grensplaats treft u House of Beds. Een beddenzaak voor Eibergen en omgeving, dus. Kom gerust eens bij ons aan. Wij ontvangen u hartelijk in onze sfeervolle showroom en matras-teststudio en maken graag alle tijd voor een persoonlijk slaapadvies.

Beddenzaak Eibergen en regio: House of beds!

Zo’n 20 minuten met de auto. Dat is de afstand als u voor een beddenzaak Eibergen uitrijdt, op weg naar House of Beds in Winterswijk. Een beddenzaak waar u nog kunt rekenen op ouderwets goed advies, persoonlijk maatwerk en alle aandacht en interesse voor u en uw nachtrustwensen. Wij, Friso en Esther, maken graag alle tijd voor u. U bent dan ook welkom met of zonder afspraak. Hier vindt u onze openingstijden.

Boxsprings en bedden bezorgen wij ook in Varsseveld

Als beddenzaak voor Winterswijk en omgeving bezorgen en monteren wij natuurlijk ook in Eibergen. U mag rekenen op de best mogelijke service. Kom dus gerust naar House of Beds. In onze showroom treft u bedden, boxsprings en matrassen van de betere Nederlandse merken. Dit betekent dat wij korte lijnen hebben met de fabrikanten en u dus zo snel mogelijk de door u gekochte items kunnen leveren. Maar voordat het zover komt, is het natuurlijk onze missie om u precies de juiste matras te adviseren. Een matras waarop u met veel plezier ontspannen uw nachten beleeft. In onze showroom nemen wij u daarom aan de hand van een aantal belangrijke vragen mee in een persoonlijk keuzeproces. Nadat precies duidelijk is, welke matras of welke combinatie van matras, bodem of boxspring helemaal bij u past, maken wij een overzichtelijke offerte voor u. U beslist pas of u ons uw definitieve vertrouwen geeft, zodra u daar zelf klaar voor bent.

Rug- of nekklachten?

Merkt u dat u minder goed slaapt en dat u zichzelf vaak ’s nachts omdraait om een ongemakkelijke lighouding te voorkomen? Vertel het ons, want daar houden wij heel graag rekening mee. Wij kunnen geen medische oplossing bieden voor bijvoorbeeld chronische rug-, heup- of nekklachten, maar de juiste matras of zelfs gewoon een ander hoofdkussen is er heel veel mogelijk als het gaat om verhogen van uw ligcomfort gedurende de nacht. Het is ons doel om u toch zeker 6 tot 8 uur comfortabel te helpen slapen.

Om dit te bereiken hebben wij heel veel verschillende soorten matrassen in diverse hardheden die u kunt proberen. Deze zijn vaak voorzien van verschillende zones die de druk verlagen. Meten is weten. Uw lichaam vertelt u vanzelf welke keuze de juiste voor u is. Proefliggen dus!

Gerenommeerde merken

In onze beddenwinkel in Winterswijk treft u opstellingen van gerenommeerde fabrikanten die u mogelijk niet bij een beddenzaak in Dinxperlo zult aantreffen. Denk aan:

Stuk voor stuk Oerhollandse kwaliteitsmerken van échte beddenmakers, waarmee wij korte lijnen hebben. De goede ervaringen van klanten, ook uit Varsseveld, vertellen u de rest van het verhaal.

Onze winkel bezoeken

U bent van harte welkom om spontaan bij ons binnen te wandelen aan de Roelvinkstraat 35 in Winterswijk. Onze openingstijden:

  • maandag 13:00 – 17:30 uur
  • di tm do 10:00 – 17:30 uur
  • vrijdag 10:00 – 20:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • zondag gesloten

Wilt u zeker weten dat wij direct alle tijd voor u hebben? Dan adviseren wij u uw bezoek in te plannen via de button hieronder. Even bellen voor een afspraak is natuurlijk ook prima.