Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen
Kom naar House of Beds Winterswijk

Beddenzaak Ruurlo?

U zult waarschijnlijk tevergeefs zoeken naar een gespecialiseerde beddenzaak in Ruurlo. Als u prijs stelt op een persoonlijk slaapadvies is een bezoek aan House of Beds in Winterswijk mogelijk een prima alternatief in de buurt. House of Beds is heel goed aan te rijden vanuit Ruurlo. In onze showroom treft u uitsluitend bedden, matrassen en boxsprings plus toebehoren van door ons geselecteerde kwaliteitsmerken. Ons advies doet de rest. Kom dus gerust eens bij ons aan!

Beddenzaak Ruurlo gezocht en niet gevonden?

Heeft u gezocht naar een specialistische beddenzaak in de buurt van Ruurlo, maar deze niet gevonden? Dat kan kloppen. Nu kunt u natuurlijk uitwijken naar een beddenzaak van een grote keten, maar heeft u ook weleens aan Winterswijk gedacht? Daar treft u, dichtbij Ruurlo, onze beddenzaak House of Beds. Wij runnen House of Beds zelfstandig en zijn onafhankelijk in onze advisering. In de basis hebben wij gekozen voor een aantal gerenommeerde merken die wij gecombineerd kunnen inzetten om u precies de juiste slaapoplossing te bieden. U parkeert direct achter ons pand en wij ontvangen u vervolgens hartelijk met een kop koffie of thee. U bent welkom met of zonder afspraak. Hier vindt u onze openingstijden.

Een goed advies

Een bed, matras of boxspring en toebehoren kunt u overal kopen, ook bij een meubel- en beddenzaak in Ruurlo. Maar een tevreden gevoel over uw aankoop is iets wat wij niet als vanzelfsprekend beschouwen. Wij zijn volledig gespecialiseerd in het geven van nachtrustadvies en zetten onze ervaring en kennis heel graag in om u precies de juiste slaapoplossing te bieden. Wij nemen daar alle nodige tijd voor en geven u net zo goed alle tijd om rustig de juiste keuze te maken.

Bij House of Beds laten wij u in onze teststudio kennismaken met onze zorgvuldig geselecteerde collectie bedden, boxsprings en matrassen van de betere merken. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten, vaak van Nederlandse oorsprong. U kunt naar hartenlust allerlei combinaties proefliggen. Wij adviseren u altijd de matras, waarvan wij zeker zijn dat die het beste bij u past. Wilt u ook graag naar een mooie en slim ingedeelde slaapkamerkast, bijpassende nachtkastjes, dekbed en bedtextiel kijken? Ook daarmee helpen wij u graag op weg.

In onze teststudio begeleiden wij u persoonlijk en stapsgewijs. Het begint met een aantal belangrijke vragen en uw antwoorden daarop. Dan gaat u proefliggen op verschillende matrassen. Nadat precies duidelijk is, welke matras of welke combinatie van matras, bodem of boxspring helemaal bij u past, maken wij een overzichtelijke offerte voor u. U zult geen druk ervaren. Wij verkopen rust, dus geven u alle tijd om te beslissen.

Rug- of nekklachten?

Valt u moeilijk in slaap of merkt u dat u ’s nachts geregeld wakker wordt omdat u niet lekker ligt als gevolg van rug- nek of heupklachten?Vertel het ons, want daar houden wij heel graag rekening mee als wij u adviseren over de voor u juiste matras. Wij kunnen geen medische oplossing bieden voor bijvoorbeeld chronische rug-, heup- of nekklachten, maar met de juiste matras of zelfs gewoon een ander hoofdkussen is er heel veel mogelijk als het gaat om het sterk verbeteren van uw ligcomfort gedurende de nacht. Het is ons doel om u toch zeker 6 tot 8 uur comfortabel te helpen slapen.

Om dit te bereiken hebben wij heel veel verschillende soorten matrassen in diverse hardheden die u kunt proberen. Deze zijn vaak voorzien van verschillende zones die de druk verlagen. Meten is weten. Uw lichaam vertelt u vanzelf welke keuze de juiste voor u is. Proefliggen dus! Aan de hand van hoe u het liggen op een matras beleeft, kunnen wij u helpen om uiteindelijk precies de juiste matras te vinden.

Merken die mogelijk niet verkrijgbaar zijn bij een beddenzaak in Ruurlo

In onze beddenwinkel in Winterswijk treft u sfeervolle opstellingen van gerenommeerde fabrikanten die u mogelijk niet bij een beddenzaak in Ruurlo zult aantreffen. Denk aan:

Stuk voor stuk Oerhollandse kwaliteitsmerken van échte beddenmakers, waarmee wij korte lijnen hebben. De goede ervaringen van klanten, ook uit Ruurlo en omgeving, vertellen u de rest van het verhaal.

Onze winkel bezoeken

U bent van harte welkom om spontaan bij ons binnen te wandelen aan de Roelvinkstraat 35 in Winterswijk. Onze openingstijden:

  • maandag 13:00 – 17:30 uur
  • di tm do 10:00 – 17:30 uur
  • vrijdag 10:00 – 20:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • zondag gesloten

Wilt u zeker weten dat wij direct alle tijd voor u hebben? Dan adviseren wij u uw bezoek in te plannen via de button hieronder. Even bellen voor een afspraak is natuurlijk ook prima.