Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen
Kom naar House of Beds Winterswijk

Beddenzaak Varsseveld?

Woont u in Varsseveld of elders in de Achterhoek en zoekt u een goed bereikbare beddenzaak in de buurt van Varsseveld? Kom dan eens aan bij House of Beds in Winterswijk. Wij ontvangen u hartelijk en maken graag alle tijd voor een persoonlijk slaapadvies.

Beddenzaak Varsseveld en omgeving: House of beds!

Als u nadenkt over een ander bed, een nieuwe boxspring of andere matrassen, dan is het zeker de moeite waard om binnen ca. 25 autominuten van Varsseveld naar Winterswijk te rijden. De trein nemen is ook een goede optie, want House of Beds is niet ver verwijderd van het treinstation van Winterswijk. In Varsseveld zult u niet of nauwelijks kunnen slagen voor een nieuw bed, omdat er geen beddenzaken zijn gevestigd. Bij ons bent u altijd welkom, met of zonder afspraak.

Boxsprings en bedden bezorgen wij ook in Varsseveld

Als beddenzaak voor Winterswijk en omgeving bezorgen en monteren wij natuurlijk ook in Varsseveld. Kom dus gerust naar House of Beds. Wij ontvangen u hartelijk in onze showroom en nemen u aan de hand van een aantal belangrijke vragen mee in een persoonlijk keuzeproces. In onze teststudio kunt u naar hartenlust proefliggen op verschillende matrassen van gerenommeerde merken zoals Avek, Pullman en Ultima. Samen met u gaan wij op zoek naar de matras die op uw lijf geschreven is. Ook treft u verschillende ledikanten en boxsprings, waarbij u allerlei keuzemogelijkheden heeft uit verschillende stoffen en accessoires. Nadat u uw voorkeuren heeft uitgesproken maken wij een overzichtelijke offerte. U beslist op het moment dat u daar zelf klaar voor bent.

Rug- of nekklachten?

Merkt u dat u minder goed slaapt en dat u zichzelf vaak ’s nachts omdraait om een ongemakkelijke lighouding te voorkomen? Vertel het ons, want daar houden wij heel graag rekening mee. Wij kunnen geen medische oplossing bieden voor bijvoorbeeld chronische rug-, heup- of nekklachten, maar de juiste matras of zelfs gewoon een ander hoofdkussen is er heel veel mogelijk als het gaat om verhogen van uw ligcomfort gedurende de nacht. Het is ons doel om u toch zeker 6 tot 8 uur comfortabel te helpen slapen.

Om dit te bereiken hebben wij heel veel verschillende soorten matrassen in diverse hardheden die u kunt proberen. Deze zijn vaak voorzien van verschillende zones die de druk verlagen. Meten is weten. Uw lichaam vertelt u vanzelf welke keuze de juiste voor u is. Proefliggen dus!

Gerenommeerde merken

In onze beddenwinkel in Winterswijk treft u opstellingen van gerenommeerde fabrikanten die u mogelijk niet bij een beddenzaak in Dinxperlo zult aantreffen. Denk aan:

Stuk voor stuk Oerhollandse kwaliteitsmerken van échte beddenmakers, waarmee wij korte lijnen hebben. De goede ervaringen van klanten, ook uit Varsseveld, vertellen u de rest van het verhaal.

Onze winkel bezoeken

U bent van harte welkom om spontaan bij ons binnen te wandelen aan de Roelvinkstraat 35 in Winterswijk. Onze openingstijden:

  • maandag 13:00 – 17:30 uur
  • di tm do 10:00 – 17:30 uur
  • vrijdag 10:00 – 20:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • zondag gesloten

Wilt u zeker weten dat wij direct alle tijd voor u hebben? Dan adviseren wij u uw bezoek in te plannen via de button hieronder. Even bellen voor een afspraak is natuurlijk ook prima.