Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen
Kom naar House of Beds Winterswijk

Beddenzaak Borculo?

U zult niet of nauwelijks een echt specialistische beddenzaak in Borculo vinden. Mogelijk is een bezoek aan House of Beds in Winterswijk een goed alternatief voor u. Deze mooie Achterhoekse plaats ligt op een prima rijafstand van Borculo. Bij House of Beds helpen wij u niet aan een bed of een matras, maar aan een goede nachtrust. Kom dus gerust eens bij ons aan voor een goed advies!

Beddenzaak Borculo en omgeving: House of Beds

Wilt u graag naar een specialistische beddenzaak in de buurt van Borculo? Heeft u behoefte aan goed advies als het gaat om de juiste matras, bodem of boxspring? Wij runnen House of Beds zelfstandig en zijn dus geen onderdeel van een keten. Dat betekent dat wij niet uit zijn op een snelle verkoop, maar juist graag uitgebreid de tijd nemen om naar u te luisteren en u stap voor stap te begeleiden naar een slaapoplossing die u op het lijf geschreven is. En dat allemaal in de buurt van Borculo. U parkeert direct achter ons pand en wij ontvangen u vervolgens hartelijk met een kop koffie of thee. U bent welkom met of zonder afspraak. Hier vindt u onze openingstijden.

Altijd de matras die bij u past

Een bed, matras of boxspring en toebehoren kunt u overal kopen, maar een tevreden gevoel over uw aankoop is iets wat wij niet als vanzelfsprekend beschouwen. Wij doen graag die stap (of stappen) extra om u precies de juiste slaapoplossing te bieden. Wij nemen daar rustig de tijd voor en geven u net zo goed alle tijd om rustig de juiste keuze te maken.

In onze Winterswijkse showroom laten wij u kennismaken met onze zorgvuldig geselecteerde collectie bedden, boxsprings en matrassen van de betere merken. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten, vaak van Nederlandse oorsprong. U kunt naar hartenlust allerlei combinaties proefliggen. Wij zijn onafhankelijk en adviseren u altijd de matras, waarvan wij geloven dat die het beste bij u past.

In onze teststudio begeleiden wij u persoonlijk en stapsgewijs. Het begint met een aantal belangrijke vragen en uw antwoorden daarop. Dan gaat u proefliggen op verschillende matrassen. Nadat precies duidelijk is, welke matras of welke combinatie van matras, bodem of boxspring helemaal bij u past, maken wij een overzichtelijke offerte voor u. U zult geen druk ervaren. Wij verkopen rust, dus geven u alle tijd om te beslissen.

Rug- of nekklachten?

Valt u moeilijk in slaap of merkt u dat u ’s nachts geregeld wakker wordt omdat u niet lekker ligt als gevolg van rug- nek of heupklachten?Vertel het ons, want daar houden wij heel graag rekening mee als wij u adviseren over de voor u juiste matras. Wij kunnen geen medische oplossing bieden voor bijvoorbeeld chronische rug-, heup- of nekklachten, maar met de juiste matras of zelfs gewoon een ander hoofdkussen is er heel veel mogelijk als het gaat om het sterk verbeteren van uw ligcomfort gedurende de nacht. Het is ons doel om u toch zeker 6 tot 8 uur comfortabel te helpen slapen.

Om dit te bereiken hebben wij heel veel verschillende soorten matrassen in diverse hardheden die u kunt proberen. Deze zijn vaak voorzien van verschillende zones die de druk verlagen. Meten is weten. Uw lichaam vertelt u vanzelf welke keuze de juiste voor u is. Proefliggen dus! Aan de hand van hoe u het liggen op een matras beleeft, kunnen wij u helpen om uiteindelijk precies de juiste matras te vinden.

Merken die mogelijk niet verkrijgbaar zijn bij een beddenzaak in Borculo

In onze beddenwinkel in Winterswijk treft u sfeervolle opstellingen van gerenommeerde fabrikanten die u mogelijk niet bij een beddenzaak in Borculo zult aantreffen. Denk aan:

Stuk voor stuk Oerhollandse kwaliteitsmerken van échte beddenmakers, waarmee wij korte lijnen hebben. De goede ervaringen van klanten, ook uit Borculo en omgeving, vertellen u de rest van het verhaal.

Onze winkel bezoeken

U bent van harte welkom om spontaan bij ons binnen te wandelen aan de Roelvinkstraat 35 in Winterswijk. Onze openingstijden:

  • maandag 13:00 – 17:30 uur
  • di tm do 10:00 – 17:30 uur
  • vrijdag 10:00 – 20:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • zondag gesloten

Wilt u zeker weten dat wij direct alle tijd voor u hebben? Dan adviseren wij u uw bezoek in te plannen via de button hieronder. Even bellen voor een afspraak is natuurlijk ook prima.