Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen
Kom naar House of Beds Winterswijk

Beddenwinkel Groenlo?

Woont u in Groenlo of in de buurt van die plaats en zoekt u een beddenwinkel? Overweeg dan ook eens een bezoek aan House of Beds in Winterswijk. Wij nemen uitgebreid de tijd voor u en u kunt in alle rust proefliggen in onze teststudio.

Beddenwinkel in de buurt van Groenlo

Zoekt u een beddenzaak in Groenlo? Onze beddenzaak is gevestigd in de buurt van Groenlo, dus uw reistijd naar onze showroom is beperkt. Onze beddenwinkel in Winterswijk is heel goed bereikbaar en u kunt achter ons pand parkeren. De afstand van Groenlo naar onze beddenzaak is slechts 12 kilometer. Met de auto kunt u binnen 10 tot 15 minuten bij ons zijn, waar wij u hartelijk ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee.

Een bed van de regionale specialist

In Groenlo is er geen beddenzaak of het aanbod is er beperkt. U bent daarom van harte welkom in onze beddenwinkel in Winterswijk. Bij House of Beds gaan we voor persoonlijke aandacht. U kunt met of zonder afspraak bij ons terecht voor een doordacht slaapadvies. Samen met u gaan wij op zoek naar het matras of de boxspring die het beste bij uw lichaam en slaapgewoonten past.

Lichamelijke klachten?

Heeft u lichamelijke klachten, waardoor u minder goed slaapt? Dan is het voor u goed om te weten dat wij daar uitgebreid samen met u bij stilstaan. Wij kunnen geen medische oplossing bieden voor bijvoorbeeld rugklachten, maar uw keuze voor de juiste matras maakt wel degelijk een groot verschil als het gaat om uw ligcomfort. Ook hier nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u en laten u proefliggen op verschillende matrassen. Uw lichaam vertelt u vanzelf welke matras de juiste is.

Gerenommeerde merken

In onze beddenwinkel in Winterswijk voeren wij merken die u waarschijnlijk in Groenlo niet of nauwelijks zult vinden. Denk aan:

Stuk voor stuk Oerhollandse kwaliteitsmerken van fabrikanten waarmee wij korte lijnen hebben en waar we bijzonder trots op zijn. De goede ervaringen van klanten die eerder een bed bij ons kochten, vertellen u de rest van het verhaal.

Onze winkel bezoeken

U bent van harte welkom om spontaan bij ons binnen te wandelen aan de Roelvinkstraat 35 in Winterswijk. Onze openingstijden:

  • maandag 13:00 – 17:30 uur
  • di tm do 10:00 – 17:30 uur
  • vrijdag 10:00 – 20:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • zondag gesloten

Wilt u zeker weten dat wij direct alle tijd voor u hebben? Dan adviseren wij u uw bezoek in te plannen via de button hieronder. Even bellen voor een afspraak is natuurlijk ook prima.