Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen
Kom naar House of Beds Winterswijk

Beddenzaak Dinxperlo?

Woont u in Dinxperlo of in de regio van deze mooie grensplaats en zoekt u een beddenzaak in Dinxperlo? Kom dan eens aan bij House of Beds in Winterswijk. De reisafstand naar onze beddenzaak is kort en wij maken graag alle tijd voor een persoonlijk slaapadvies.

Beddenzaak Dinxperlo en omgeving: House of beds!

Als u nadenkt over een ander bed of andere matrassen, dan is het zeker de moeite waard om de 20 autominuten af te leggen tussen Dinxperlo en Winterswijk. Het aanbod beddenzaken in Dinxperlo is beperkt en vergelijken kan natuurlijk geen kwaad. U parkeert gemakkelijk op een grote parkeerplaats achter ons pand en voordat u het weet staat, zit of ligt u in onze showroom. U bent er altijd welkom, met of zonder afspraak.

Boxsprings en bedden bezorgen wij ook in Dinxperlo

Als beddenzaak voor Dinxperlo en omgeving bezorgen en monteren wij natuurlijk ook in deze plaats. Kom dus gerust naar House of Beds in Winterwijk. Wij ontvangen u hartelijk in onze showroom en stellen u een aantal belangrijke vragen. Zo vertelt u ons als vanzelf wat u belangrijk vindt qua slaapcomfort. Na uitgebreid naar u geluisterd te hebben, mag u gaan proefliggen op een aantal matrassen in onze House of Beds teststudio. Samen met u ontdekken wij welke matras of boxspring op uw lijf geschreven is. Vervolgens krijgt u alle tijd om nog even rustig na te denken over onze overzichtelijke offerte. Geen stress dus, want dat is slecht voor de nachtrust.

Rug- of nekklachten niet bij beddenzaak in Dinxperlo opgelost?

Merkt u dat u minder goed slaapt en dat u zichzelf vaak ’s nachts omdraait om een ongemakkelijke lighouding te voorkomen? Vertel het ons, want daar houden wij heel graag rekening mee. Wij kunnen geen medische oplossing bieden voor bijvoorbeeld chronische rug-, heup- of nekklachten, maar de juiste matras of zelfs gewoon een ander hoofdkussen is er heel veel mogelijk als het gaat om verhogen van uw ligcomfort gedurende de nacht. Het is ons doel om u toch zeker 6 tot 8 uur comfortabel te helpen slapen.

Om dit te bereiken hebben wij heel veel verschillende soorten matrassen in diverse hardheden die u kunt proberen. Deze zijn vaak voorzien van verschillende zones die de druk verlagen. Meten is weten. Uw lichaam vertelt u vanzelf welke keuze de juiste voor u is. Proefliggen dus!

Gerenommeerde merken

In onze beddenwinkel in Winterswijk treft u opstellingen van gerenommeerde fabrikanten die u mogelijk niet bij een beddenzaak in Dinxperlo zult aantreffen. Denk aan:

Stuk voor stuk Oerhollandse kwaliteitsmerken van échte beddenmakers, waarmee wij korte lijnen hebben. De goede ervaringen van klanten die eerder een bed bij ons kochten, vertellen u de rest van het verhaal.

Onze winkel bezoeken

U bent van harte welkom om spontaan bij ons binnen te wandelen aan de Roelvinkstraat 35 in Winterswijk. Onze openingstijden:

  • maandag 13:00 – 17:30 uur
  • di tm do 10:00 – 17:30 uur
  • vrijdag 10:00 – 20:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • zondag gesloten

Wilt u zeker weten dat wij direct alle tijd voor u hebben? Dan adviseren wij u uw bezoek in te plannen via de button hieronder. Even bellen voor een afspraak is natuurlijk ook prima.