Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Een zorgbed met ongekend ergonomisch comfort

Nieuw: Hoog laag bedden

Als u op zoek bent naar een hoog laag bed dat zowel comfortabel als ergonomisch is, dan zijn onze zorgbedden een uitstekende keuze. Wij hebben twee varianten voor u in onze showroom opgesteld, de Elba Firenze en het bed-in-bed systeem Freestyle Plus.  Zo kunt u zelf de veelzijdigheid en het comfort ervaren. Natuurlijk adviseren wij u graag uitgebreid over de verschillende mogelijkheden van beide zorgbedden..

Alle rust, alle tijd zodat u op uw eigen moment kunt beslissen

Bij House of Beds begrijpen we dat u niet over een nacht ijs gaat als u een bed wilt uitzoeken dat zo belangrijk voor uw welzijn is. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Vervolgens gunnen wij u rustig de tijd om uw eigen afwegingen te maken.

Onze advisering gaat niet alleen in op het naar wens samenstellen van het voor u juiste bed. Wij kijken juist ook uitgebreid samen met u naar de juiste matrassen, passend bij de ondersteuning die uw lichaam nodig heeft.

Wat maakt het hoog laag bed Elba Firenze speciaal?

Het Elba Firenze voldoet aan alle eisen die u mag verwachten van een modern zorgbed, terwijl het toch een zeer huiselijke uitstraling heeft. Het bed is beschikbaar in drie verschillende stofgroepen, elk met vijf tijdloze kleuren. Hierdoor kunt u het Elba Firenze zorgbed helemaal naar uw persoonlijke stijl aanpassen.

De tweepersoonsvariant van de Elba Firenze heeft twee los van elkaar verstelbare hoog-laag frames. Deze kunt u onafhankelijk van elkaar bedienen. Dit maakt dat het een ideaal bed is voor als u en uw partner verschillende behoeften hebben qua slaapcomfort. Met de eenvoudig te bedienen centrale rem kunt u de bedden moeiteloos naast elkaar plaatsen of ze omvormen naar twee losse eenpersoonsbedden. Zo heeft u op ieder moment de juiste configuratie, in welke ruimte van uw woning dan ook.

Het Elba Firenze hoog laag bed combineert ergonomie, comfort en stijl op een manier die zowel praktisch als aantrekkelijk is. In onze House of Beds showroom in Winterswijk bent u aan het juiste adres voor een bed dat aan al uw wensen voldoet. Daar zorgen wij samen met u voor. Bezoek ons op een moment dat u goed uitkomt en laat ons u helpen de perfecte slaapoplossing te vinden. In onze testzone kunt u verschillende matrassen uitproberen. Uw lichaam vertelt u uiteindelijk vanzelf welke matras u het beste ondersteunt.

Freestyle Plus bed-in-bed systeem

het hoog laag zorgbed Freestyle Plus geeft een hoog slaapcomfort, door een 42-lats lattenbodem en biedt alle functionaliteiten van een zorgbed. Door zijn zelfdragende constructie kunt u het systeem toepassen in uw bestaande ledikant.

De elektrisch verstelbare Freestyle Plus komt in de breedtematen 80, 90 of 100 cm en is optioneel leverbaar met:

  • Wielen
  • Matrasbeugels
  • Een bodemlengte van 220 cm (met verlengelementen)

Een écht zorgbed

Onze zorgbedden bieden u alles wat u nodig heeft. Enerzijds om onder medische omstandigheden het nodige comfort en de juiste ondersteuning te ervaren. Anderszins is het bed ontworpen voor waar bedden in het algemeen voor bedoeld zijn: een zo goed mogelijke nachtrust beleven. Het bed Elba Firenze is ontwikkeld met het oog op uw welzijn. Perfect voor zowel gewoon een goede nacht slapen als voor langdurig gebruik als de situatie daarom vraagt.

Proefliggen op een hoog laag bed?

Wilt u graag samen met ons samen een zorgbed samenstellen dat perfect bij uw wensen past? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies. In onze showroom in Winterswijk luisteren wij uitgebreid naar u en daarna doorlopen wij alle nodige stappen met u, om te komen tot het best denkbare resultaat.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

  • Een uitgebreid vraaggesprek
  • Gratis check van uw huidige bed
  • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
  • Het zorgbed en de matras die passen bij wat uw lichaam nodig heeft
  • Uiteindelijk meer ligcomfort en een aanzienlijk betere nachtrust

Wilt u uw bezoek plannen?

Wilt u graag het juiste hoog laag bed kiezen? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om uw bezoek te plannen. Dit regelt u in minder dan een minuut, online of telefonisch!