Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen
Kom naar House of Beds Winterswijk

Beddenzaak Haaksbergen?

Haaksbergen ligt op een prima rijafstand van het centrum van Winterwijk. Daar vindt u House of Beds. Een prima beddenzaak voor als u uit Haaksbergen en omgeving komt, met parkeergelegenheid direct achter ons pand. Kom gerust eens bij ons aan voor een goed nachtrustadvies!

Geen geschikte beddenzaak in Haaksbergen gevonden?

Kunt u in Haaksbergen niet het juiste bed, matras of die Boxspring vinden die u zo graag in uw slaapkamer zou zien? Kom dan eens kijken bij House of Beds in Winterswijk. Haaksbergen ligt op slechts een halfuur van onze showroom. Onze winkel is gemakkelijk te vinden aan de rand van het centrum. U parkeert gratis direct achter ons pand. Wij ontvangen u hartelijk met een kop koffie of thee en maken graag alle tijd voor u. U bent dan ook welkom met of zonder afspraak. Hier vindt u onze openingstijden.

Wij komen ook graag in Haaksbergen

Zoals Winterswijk voor u op een prima aan te rijden afstand ligt van Haaksbergen, geldt dat voor ons andersom ook. Als u dat wenst kunnen wij uw huidige bed inspecteren om te ontdekken waardoor u niet de nachtrust beleeft, zoals u zou willen. En als u eenmaal een keuze heeft gemaakt voor een matras, bed of boxspring in onze beddenzaak, komen wij graag naar Haaksbergen om uw aankoop zorgeloos voor u te installeren. Uw oude matras kunt u dan eventueel meteen door ons laten afvoeren. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

In onze Winterswijkse showroom kunnen wij u laten kennismaken met onze zorgvuldig geselecteerde bedden, boxsprings en matrassen van de betere merken. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten, vaak van Nederlandse oorsprong. Wij willen u niet zomaar even snel iets verkopen. Het is ons doel om u de juiste oplossing te bieden, die u helpt zo comfortabel mogelijk te slapen en uitgerust wakker te worden.

In onze showroom nemen wij u daarom aan de hand van een aantal belangrijke vragen mee in een persoonlijk keuzeproces. Nadat precies duidelijk is, welke matras of welke combinatie van matras, bodem of boxspring helemaal bij u past, maken wij een overzichtelijke offerte voor u. U beslist pas of u ons uw definitieve vertrouwen geeft, zodra u daar zelf klaar voor bent.

Rug- of nekklachten?

Valt u moeilijk in slaap of merkt u dat u ’s nachts geregeld wakker wordt omdat u niet lekker ligt als gevolg van rug- nek of heupklachten?Vertel het ons, want daar houden wij heel graag rekening mee als wij u adviseren over de voor u juiste matras. Wij kunnen geen medische oplossing bieden voor bijvoorbeeld chronische rug-, heup- of nekklachten, maar met de juiste matras of zelfs gewoon een ander hoofdkussen is er heel veel mogelijk als het gaat om het sterk verbeteren van uw ligcomfort gedurende de nacht. Het is ons doel om u toch zeker 6 tot 8 uur comfortabel te helpen slapen.

Om dit te bereiken hebben wij heel veel verschillende soorten matrassen in diverse hardheden die u kunt proberen. Deze zijn vaak voorzien van verschillende zones die de druk verlagen. Meten is weten. Uw lichaam vertelt u vanzelf welke keuze de juiste voor u is. Proefliggen dus! Aan de hand van hoe u het liggen op een matras beleeft, kunnen wij u helpen om uiteindelijk precies de juiste matras te vinden.

Merken die mogelijk niet verkrijgbaar zijn bij een beddenzaak in Haaksbergen

In onze beddenwinkel in Winterswijk treft u sfeervolle opstellingen van gerenommeerde fabrikanten die u mogelijk niet bij een beddenzaak in Haaksbergen zult aantreffen. Denk aan:

Stuk voor stuk Oerhollandse kwaliteitsmerken van échte beddenmakers, waarmee wij korte lijnen hebben. De goede ervaringen van klanten, ook uit Haaksbergen, vertellen u de rest van het verhaal.

Onze winkel bezoeken

U bent van harte welkom om spontaan bij ons binnen te wandelen aan de Roelvinkstraat 35 in Winterswijk. Onze openingstijden:

  • maandag 13:00 – 17:30 uur
  • di tm do 10:00 – 17:30 uur
  • vrijdag 10:00 – 20:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • zondag gesloten

Wilt u zeker weten dat wij direct alle tijd voor u hebben? Dan adviseren wij u uw bezoek in te plannen via de button hieronder. Even bellen voor een afspraak is natuurlijk ook prima.