Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

De don’ts en do’s bij het uitkiezen van uw nieuwe boxspring.

Wat is een goede boxspring?

Wat is een goede boxspring? Als u zichzelf deze vraag stelt, zet u wat ons betreft al een belangrijke goede eerste stap in het beslissingsproces. Bij het uitkiezen van een boxspring zijn er namelijk een aantal zaken waar u maar beter op kunt letten als u teleurstellingen wilt voorkomen. Om u op weg te helpen, hebben wij drie belangrijke don’ts en do’s op een rijtje gezet.

Wilt ontdekken welke boxspringcombinatie het beste bij uw lichaam past?

Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk nachtrustadvies.

beste matras voor rugklachten

De don’ts | Wat u beter niet kunt doen als u een boxspring aanschaft

1. Kies geen boxspring uit via internet

Het kiezen van een boxspring via het internet is geen goed idee. U kunt onmogelijk het bed kiezen dat perfect bij u past zonder het eerst zelf te ervaren. Bovendien kunt u later niet makkelijk terug voor persoonlijk advies, wat zo belangrijk is bij het maken van de juiste keuze. Wij raden u daarom aan om altijd naar specialist te gaan om de boxsprings zelf uit te proberen. De vraag: wat is een goede boxspring wordt dan vanzelf op maat voor u beantwoord.

2. Staar u niet blind op een omruilgarantie

Hoewel een omruilgarantie verleidelijk kan zijn, wilt u eigenlijk gewoon meteen het goede bed kiezen, zonder gedoe en zonder teleurstellingen. Besteed daarom voldoende tijd aan het uitproberen van verschillende boxsprings en het inwinnen van deskundig advies. Zo verkleint u de kans dat u achteraf spijt krijgt van uw aankoop en hoeft u geen gebruik te maken van een omruilgarantie. Deze bieden wij bij House of Beds trouwens wél aan. Maar geloof ons, u heeft ‘m niet niet nodig.

3. Besef dat een ander bed medische klachten niet zal verminderen

De juiste boxspringcombinatie kan uw slaapcomfort aanzienlijk verbeteren, maar het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Verwacht niet dat welk nieuw bed dan ook uw medische klachten volledig vermindert. Wel mag u erop rekenen dat u comfortabeler ligt en beter slaapt, wat uiteindelijk dan toch kan bijdragen aan een betere algehele gezondheid.

Wat is een goede boxspring? De do’s in het aankoopproces

1. Koop lokaal en ga naar een beddenspecialist in de buurt

Door lokaal te kopen, kunt u uitgebreid advies inwinnen en weet u precies waar u na de aankoop terecht kunt voor vragen en advies. Als u naar onze showroom in Winterswijk komt, stellen wij u eerst een aantal belangrijke vragen. Vervolgens laten wij u kennis maken met verschillende matrassen en boxspringcombinaties. Zo helpen wij u de beste boxspring te kiezen, die perfect aansluit bij uw wensen en slaapbehoeften.

2. Ga rustig proefliggen in onze teststudio

Uitgebreid proefliggen is essentieel bij het uitkiezen van de juiste boxspring. In onze teststudio kunt u op uw gemak verschillende matrassen en boxsprings uitproberen. Uw lichaam vertelt u welke keuze de beste is. Als een boxspringmatras goed ligt en u verlangt ernaar terug, dan weet u zeker dat u op het punt staat een goede keuze te maken.

3. Slaap er een nachtje over

Bij het maken van zo’n belangrijke beslissing als het kiezen van een nieuwe boxspring, is het verstandig om er een nachtje over te slapen. Laat u niet verleiden om direct een keuze voor een aankoop te maken, maar neem de tijd om alle informatie en ervaringen goed op u in te laten werken. Zo voorkomt u dat u een impulsieve beslissing neemt waar u later spijt van krijgt.

Wat is een goede boxspring voor ú?

Door rekening te houden met deze drie don’ts en do’s, vergroot u de kans op het vinden van de perfecte boxspring die aan al uw wensen en behoeften voldoet. Neem de tijd om verschillende boxspringcombinaties te bekijken en ga proefliggen. Zo zult u met de juiste hulp in één keer de boxspring vinden die bijdraagt aan een optimale nachtrust.

Wilt u wel graag alvast een aantal boxsprings online bekijken om een beeld te hebben van de materialen, kleuren en uitvoeringen? Ons assortiment vindt u hieronder.

Hoe ziet úw ideale BOXSPRING eruit?

Doe online inspiratie op

Het oog wil natuurlijk ook wat. Wilt u, voordat u naar onze showroom in Winterswijk komt, alvast een indruk krijgen van de boxsprings, zoals wij deze hebben opgesteld? Hiernaast kunt u in alle rust thuis alvast online inspiratie opdoen.

Nachtrustintake voor een goede boxspringkeuze

Wilt u met een persoonlijk nachtrustadvies samen met ons komen tot de perfecte boxspring? Maak dan een afspraak voor een nachtrustintake. In onze showroom in Winterswijk doorlopen wij dan samen uitgebreid de nodige stappen.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

  • Een uitgebreid vraaggesprek
  • Gratis check van uw huidige bed
  • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
  • De boxspringcombinatie en matras die past bij uw lichaam
  • Een aanzienlijk betere nachtrust.

Wilt u een nachtrustadvies inplannen?

Wilt u graag de juiste boxspring kiezen? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om een bezoek in te plannen voor een nachtrustintake.