Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Boxspring Ultima Stricta Lana

Een statement in uw slaapkamer. Zo mogen we de boxspring Ultima Stricta Lana gerust noemen. Helemaal in de hier afgebeelde opvallende kleur is deze boxspring een opvallend element in een romantisch interieur. De boxsprings van Ultima worden helemaal naar uw eigen smaak met de hand gemaakt voor de beste kwaliteit.

 

Prijs € 3.930 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Toppers en matrassen

Om te ontdekken welke matras en eventuele topper het beste bij uw lichaam past, kunt u in alle rust proefliggen in onze House of Beds Teststudio. Als uw nachtrustadviseur nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces. Zo bent u zeker van een veilige aankoop.

Kleuren en samenstellen

Deze boxspring is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In onze winkel kunnen wij u aan de hand van stalen de verschillende stoffen laten zien. Zo is er altijd een kleur te vinden die helemaal matcht met uw slaapkamerinterieur.

Als het gaat om bedtextiel is er natuurlijk nog veel meer keuze, daarmee maakt u uw boxspring Ultima Stricta Lana ‘helemaal af’.

  • 15 cm hoog
  • Met sierplint voor een rijke uitstraling
  • Keuze uit 3 sierlijke, zwevende hoofdborden

Elektrisch verstelbaar

De boxspring Ultima Stricta Lana kunt u uitgebreid elektrisch verstellen. Met de bijgeleverde afstandsbediening, die u bovendien handig aan de zijkant van de boxspring kunt opbergen, heeft u uw ligcomfort geheel zelf in de hand.

Interesse in deze boxspring?

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?