Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Boxspring 24/7 Nopped

Met de boxspring 24/7 Nopped in uw slaapkamer is naar bed gaan iets om u op te verheugen. De boxspring heeft een fraai uiterlijk en is uitstekend afgewerkt. Dankzij de optionele elektrische verstelling met afstandsbediening kan het weekend niet lang genoeg duren.

Verkrijgbaar vanaf € 2.499 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Toppers en matrassen

Deze fraaie en comfortabele boxspring kunnen wij uitrusten met matrassen die precies bij uw lichaam en slaaphouding passen.

Om te ontdekken welke matras en eventuele topper het beste bij uw lichaam past, kunt u in alle rust proefliggen in onze House of Beds Teststudio. Als uw nachtrustadviseur nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces.

Kleuren en samenstellen

Deze boxspring is verkrijgbaar in stoffen met verschillende kleuren. In onze winkel kunnen wij u aan de hand van stalen de verschillende stoffen laten zien en u desgewenst adviseren. Er is altijd een kleur te vinden die helemaal matcht met uw slaapkamerinterieur.

Als het gaat om bedtextiel is er natuurlijk nog veel meer keuze, daarmee maakt u uw boxspring 24/7 helemaal af’.

  • Zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar
  • Keuze uit maar liefst 10 verschillende hoofdborden
  • Diverse eigentijdse stoffen en lederlooks
  • Upgrade uw 24-7 met een extra dikke topper of een matras met nóg meer veren.

Elektrisch verstelbaar

De boxspring 24/7 Nopped kunt u eventueel naar wens elektrisch verstellen, zodat u altijd de juiste lig- of zithouding kunt vinden. Met de bijgeleverde afstandsbediening, die u handig aan de zijkant van de boxspring kunt opbergen, is het een fluitje van een cent.

Interesse in deze boxspring?

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?