Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Avek boxspring Fier

Fier is een ander woord voor trots. En trots zijn wij op de nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder is Avek erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.

 

Prijs € 2.405 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Matrassen

De Avek boxspring Fier kunnen wij uitrusten met matrassen naar wens. Hard, zacht, verschillende zones: het is allemaal mogelijk.

Om te ontdekken welke matras en eventuele topper het beste bij uw lichaam past, kunt u in alle rust proefliggen in onze House of Beds Teststudio. Als uw nachtrustadviseur nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces.

Achterwanden

Ontwerper Hans Daalder heeft voor Fier drie zwevende achterwanden ontwikkeld: de Flak, de Line en de Byld. De zwevende achterwandconstructie geeft de Fier een lichtvoetig karakter. Samen met een keuze uit de uitgebreide collectie stoffen bepaalt u met uw favoriete achterwand de uitstraling van het bed. Naast het juiste comfort stelt u zo uw eigen Fier op maat samen, passend bij uw interieur en helemaal naar uw wensen.

Elektrisch verstelbaar

Boxspring Fier is beschikbaar in een vaste of elektrisch verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare Fier breng je het bed eenvoudig in elke gewenste positie via de draadloze RF afstandsbediening. Heerlijk als je in bed wilt lezen of wilt ontspannen, maar ook handig als je bijvoorbeeld door ziekte of ongemakken wat meer aan je bed gebonden bent.

Interesse in deze boxspring?

De boxspring Fier is leverbaar in de maten: 80/90/100/120/160/180/200 breed en 200/210/220 lang. De genoemde prijs is exclusief matrassen. Deze meten wij u graag persoonlijk aan. Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?