Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Boxspring Pullmann Detroit

Zoekt u een comfortabele, tijdloos ontworpen boxspring met elektrische verstelmogelijkheden en ultiem ligcomfort? Kom dan de Pullman Detroit Boxspring aanschouwen in onze showroom in Winterswijk.

Verkrijgbaar vanaf € 3.298 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Toppers en matrassen

De Boxspring Pullman Detroit kunnen wij uitrusten met matrassen die precies bij uw lichaam en slaaphouding passen.

Om te ontdekken welke matras en eventuele topper het beste bij uw lichaam past, kunt u in alle rust proefliggen in onze House of Beds Teststudio. Als uw nachtrustadviseur nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces.

Kleuren en samenstellen

Deze Pullman boxspring is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In onze winkel kunnen wij u aan de hand van stalen de verschillende stoffen laten zien. Zo is er altijd een kleur te vinden die helemaal matcht met uw slaapkamerinterieur.

Als het gaat om bedtextiel is er natuurlijk nog veel meer keuze, daarmee maakt u uw Pullman boxspring helemaal af’.

  • Met vaste of verstelbare Classic, Silverline of Goldline boxspring
  • Silverline matrassen met Comfortschuim, Latex of Natuurlatex afdeklagen en nageharde 7-zone honingraat pocketvering óf gezoneerde InSide pocketvering
  • Of uitgevoerd met gestoffeerde Silverline matrassen en een comforttopper
  • Hoofdbord Detroit, hoogte 110 of 95 cm, breedte standaard gelijk aan de bestelde bedmaat. Optioneel oversized met aan bijde zijden +10 cm

Elektrisch verstelbaar

De boxspring Pullman Detroit kunt u uitgebreid elektrisch verstellen. Met de bijgeleverde afstandsbediening, die u bovendien handig aan de zijkant van de boxspring kunt opbergen, heeft u uw ligcomfort geheel zelf in de hand.

Interesse in deze boxspring?

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?