Skip to main content

Boxspring Pullman Express

Als u een échte Pullman boxspring wilt en tegelijkertijd de voorkeur geeft aan een wat meer bescheiden uitstraling én prijs, is de boxspring Pullman Express zeker het overwegen waard. In slechts vier eenvoudige stappen stelt u uw eigen Pullman Express boxspringset samen, met keuze uit de bestsellers van het Pullman Silverline assortiment.

 

10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Toppers en matrassen

Uw boxspring Pullman Express kunnen wij uitrusten met allerlei soorten matrassen.

Om te ontdekken welke matras en eventuele topper het beste bij uw lichaam past, nemen wij graag de tijd voor u. Terwijl u proefligt in onze House of Beds Teststudio nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces, gericht op een aankoop waar u vertrouwen in heeft.

Samenstellen in 4 stappen

In slechts vier eenvoudige stappen stelt u uw eigen Pullman Express boxspringset samen, met keuze uit de bestsellers van het Pullman Silverline assortiment.

  • Selecteer uw matras. U heeft de keuze tussen een honingraat pocketvering matras of InSide pocketvering matras
  • Kies voor een vlakke of elektrische verstelbare boxspring
  • Bepaal het comfort van uw topdekmatras. U heeft de keuze tussen vier toppers uit het Pullman Silverline assortiment
  • Werk af met het hoofdbord, de bekleding en de pootjes die passen bij uw stijl

Interesse in deze boxspring?

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?