Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Boxspring Pullman Express

Als u een échte Pullman boxspring wilt en tegelijkertijd de voorkeur geeft aan een wat meer bescheiden uitstraling én prijs, is de boxspring Pullman Express zeker het overwegen waard. De Pullman Express is er in de uitvoeringen Leeds, Liverp0ol en London, waarbij het hoofdbord het verschil maakt.  In slechts vier eenvoudige stappen stelt u uw eigen Pullman Express boxspringset samen.

 

Verkrijgbaar vanaf € 2.999 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Toppers en matrassen

Uw boxspring Pullman Express kunnen wij uitrusten met allerlei soorten matrassen.

Om te ontdekken welke matras en eventuele topper het beste bij uw lichaam past, nemen wij graag de tijd voor u. Terwijl u proefligt in onze House of Beds Teststudio nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces, gericht op een aankoop waar u vertrouwen in heeft.

Voor een stevig ligcomfort en een zeer soepele schoudercomfortzone zijn er de Express matrassen met nageharde 7-zone honingraat pocketvering en comfortschuim afdeklaag.

U heeft de keuze uit 3 hardheden:

  • Standard
  • Firm
  • of Extra Firm.

Of kies voor de Express Luxe met het exclusieve InSide Pocket interieur, voor een soepel ligcomfort met extra lichaamsondersteuning op de gewenste plaats. Bij deze matras heeft u de keuze uit de hardheden standaard of Firm.

Samenstellen in 4 stappen

In slechts vier eenvoudige stappen stelt u uw eigen Pullman Express boxspringset samen, met keuze uit de bestsellers van het Pullman Silverline assortiment.

  1. Selecteer uw matras. U heeft de keuze tussen een honingraat pocketvering matras of InSide pocketvering matras. Hierboven leest u meer over de matrassen.
  2. Kies een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring. De vaste boxspring uit de Pullman Express serie heeft een duurzaam en massief vurenhouten frame. De elektrisch verstelbare boxspring is voorzien van een draadloze afstandsbediening en een anti-sliplaag op de bovenzijde zodat uw matras niet wegglijdt en u moeiteloos de perfecte houding vind om bijvoorbeeld te lezen of te ontbijten.
  3. Bepaal het comfort van uw comforttopper. U kunt kiezen uit vier topdekmatrassen in de Pullman Silverline collectie.Onze instapcomforttopper is dankzij de kern van Comfortschuim wat steviger. De Comforttoppers met latex of natuurlatex zijn weldadig zacht en  zorgen voor optimale conformiteit en vochtregulatie. De meest luxe Comforttopper bevat pocketveren, waardoor uw lichaam extra ondersteuning krijgt. Alle comforttoppers zijn verkrijgbaar met split, waardoor het mogelijk blijft om de twee matrassen onafhankelijk van elkaar te verstellen. De Comforttopper is eenvoudig op te maken, te keren en te luchten.
  4. Kies uw stijl. Hoofdbord, bekleding, pootjes; u kunt uw Pullman precies de look geven die bij uw interieurstijl past. Daarnaast kunt u kiezen uit 3 hoofdborden: het strakke hoofdbord Express Leeds, het robuste hoofdbord Express Liverpool of het eigentijds klassieke hoofdbord Express London. Houten, zwart cilindrische of luxe poten vormen de finishing touch van uw persoonlijke Pullman

Interesse in deze boxspring?

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?