Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Boxspring Pullman Belleville

De boxspring Pullman Belleville is elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af. De befaamde kwaliteit van het merk Pullman is uw garantie voor een heerlijke nachtrust.

Verkrijgbaar vanaf € 3.598 ,-
Bekijk in de winkel! Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Toppers en matrassen

Uw Pullman boxspring is leverbaar met altijd een Silverline matras dat precies bij uw lichaam en wensen past.

Om te ontdekken welke matras het beste bij uw lichaam past, nemen wij graag de tijd voor u. Terwijl u proefligt in onze House of Beds Teststudio en Pullman Sleepzone nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces, gericht op een aankoop waar u vertrouwen in heeft.

Kleuren en samenstellen

Deze Pullman Belleville boxspring is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In onze winkel kunnen wij u aan de hand van stalen de verschillende stoffen laten zien. Zo is er altijd een kleur te vinden die helemaal matcht met uw slaapkamerinterieur.

Als het gaat om bedtextiel is er natuurlijk nog veel meer keuze, daarmee maakt u uw nieuwe boxspring ‘helemaal af’. En wat te denken van een mooie slaapkamerkast?

  • Met vaste of verstelbare Classic, Silverline of Goldline boxspring
  • Silverline matrassen met Comfortschuim, Latex of Natuurlatex afdeklagen en nageharde 7-zone honingraat pocketvering óf gezoneerde InSide pocketvering
  • Of uitgevoerd met gestoffeerde Silverline matrassen en een comforttopper
  • Hoofdbord Belleville, hoogte 116 cm, breedte gelijk aan de bestelde bedmaat.
esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?

Interesse in deze boxspring?

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!