Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Boxspring Ultima Forma

Bij de Forma boxsprings staat de vorm aan de basis van het succes. Mooie lijnen, strakke stoffering en bovenal een heerlijk comfort. Deze boxsprings zijn voorzien van pocketvering in verschillende hardheden voor de optimale ondersteuning voor iedereen. Met het juiste matras, uw ideale topper en een mooi hoofdeinde is de set compleet.

 

Prijs € 3.525 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Toppers en matrassen

De boxspring Ultima Forma kunnen wij uitrusten met matrassen naar wens. Hard, zacht, verschillende zones: het is allemaal mogelijk.

Om te ontdekken welke matras en eventuele topper het beste bij uw lichaam past, kunt u in alle rust proefliggen in onze House of Beds Teststudio. Als uw nachtrustadviseur nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces.

Kleuren en samenstellen

Deze Ultima Forma boxspring is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In onze winkel kunnen wij u aan de hand van stalen de verschillende stoffen laten zien. Zo is er altijd een kleur te vinden die helemaal matcht met uw slaapkamerinterieur.

Als het gaat om bedtextiel is er natuurlijk nog veel meer keuze, daarmee maakt u uw boxspring ‘helemaal af’.

  • In de basis 3 verschillende hoofdborden + eventueel keuze uit andere hoofdborden uit de collectie
  • Matrassen met anti-slip laag, voor perfecte plaatsing
  • Verschillende stoffen, zoals velours of een fraaie weefstof
  • Optioneel elektrisch verstelbaar

Elektrisch verstelbaar

Deze boxspring kunt u naar wens uitgebreid elektrisch verstellen. Met de bijgeleverde afstandsbediening heeft u uw ligcomfort helemaal zelf in de hand.

Met het optionele hoog/laag frame gaat u nog een stap verder!

Interesse in deze boxspring?

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?