Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Voor uw Pullman matras naar House of Beds Winterswijk

Pullman matras

Denkt u na over de aanschaf van een Pullman matras en/of Pullman boxspring en wilt u graag meer informatie over dit gerenommeerde merk? Bij House of Beds kunnen wij u daarmee heel goed verder helpen. Sterker nog: wij zijn Pullman dealer en hebben een showroom in Winterswijk, compleet met Pullman matras testzone. Wij adviseren u uitgebreid en persoonlijk.

Proefliggen op een Pullman matras in onze testzone

In een groot gedeelte van onze House of Beds beddenzaak in Winterswijk is gereserveerd voor de boxsprings en matrassen van het gerenommeerde merk Pullman. Niet voor niets zijn wij door het merk gekozen als één van de Pullman dealers in Gelderland. De kwaliteit van het bekende Pullman matras is ontzettend hoog en wijd en zijd bekend. Toch is het ook bij dit merk belangrijk om de juiste matras te vinden bij uw slaapbehoeften en lichaam. Daar helpen wij u bij. Dat doen wij door u de juiste vragen te stellen en u uitgebreid kennis te laten maken met verschillende Pullman matrassen. Blijkt dat een ander merk beter bij u past, dan is dat natuurlijk ook een mogelijke uitkomst. Onze persoonlijke aanpak is erop gericht dat u beter gaat slapen. Welkom in onze teststudio!

Pullman boxsprings en matrassen

Doe online inspiratie op

In onze showroom in Winterswijk kunt u onze Pullman collectie live bekijken en natuurlijk proefliggen in onze Pullman Testzone. Daar kijken wij samen met u welke matras of boxspring (of combinatie daarvan!) het beste bij uw slaapbehoeften past. Dat wordt dus een relaxed bezoek!

Waarom een Pullman matras?


Pullman matrassen staan bekend om hun comfort en duurzaamheid. Ze bieden verschillende voordelen die bijdragen aan een betere slaapervaring. Daar wordt u ongetwijfeld aangenaam rustig van.

Voordelen van een Pullman matras:

 1. Uitstekende Ondersteuning: De geavanceerde veertechnologie zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning over het gehele matrasoppervlak, wat essentieel is voor een goede ruggengraatuitlijning en het verminderen van drukpunten.
 2. Hoog Comfortniveau: Met meerdere comfortlagen biedt een Pullman matras een zachte, maar ondersteunende slaapervaring, ideaal voor een ontspannende nachtrust.
 3. Duurzaamheid: Deze matrassen zijn gemaakt met hoogwaardige materialen die hun vorm en stevigheid lang behouden, waardoor ze een goede langetermijninvestering zijn.
 4. Goede Ventilatie: Dankzij de ademende materialen en de constructie bieden Pullman matrassen een uitstekende luchtcirculatie, wat bijdraagt aan een koelere en meer comfortabele slaapomgeving.
 5. Hygiëne en Gezondheid: Velen zijn hypoallergeen en bestand tegen huisstofmijt, wat ze een gezonde keuze maakt, vooral voor mensen met allergieën.
 6. Aanpasbaarheid: Pullman biedt vaak een reeks verschillende stevigheidsniveaus en maten, waardoor klanten een matras kunnen kiezen die perfect aansluit bij hun persoonlijke voorkeuren en behoeften.

In de Pullman matrassenrange die wij in onze showroom kunnen aanbieden is ongetwijfeld een matras te vinden dat goed bij u, uw lichaam en uw slaapgewoonten past. U kunt de matrassen hier alvast online bekijken, maar u doet er natuurlijk verstandig aan om uitgebreid te komen proefliggen. Dan pas weet u zeker of u er goed aan doet om te gaan voor die ene matras.

In onze testzone kunt u uitgebreid proefliggen, waarbij wij u de juiste vragen stellen. Uw lichaam vertelt u welke matras de juiste voor u is. Met dat antwoord gaan wij samen aan de gang om te kijken of we een geslaagde match kunnen maken.

Waar mogelijk aanpassen

Hebben wij samen met u de Pullman matras gevonden die het beste bij u en uw eventuele partner passen, maar ervaart u nog drukpunten of wilt u juist graag wat meer tegendruk in een andere zone? Wij hebben steeds meer mogelijkheden om u uiteindelijk een matras te leveren die precies bij uw lichaam past, zodat u aanzienlijk comfortabeler op uw nieuwe matras ligt.

Proefliggen en persoonlijk advies?

Wilt u graag samen met ons komen tot de perfecte Pullman matras of  boxspring? Maak dan een afspraak om te komen proeflliggen. In onze showroom in Winterswijk luisteren wij uitgebreid naar u en daarna doorlopen wij alle nodige stappen met u, om te komen tot het best denkbare resultaat.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

 • Een uitgebreid vraaggesprek
 • Gratis check van uw huidige bed
 • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
 • De boxspringcombinatie en matras die past bij uw lichaam
 • Een aanzienlijk betere nachtrust.

Wilt u uw bezoek plannen?

Wilt u graag de juiste Pullman matras kiezen? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om uw bezoek online of telefonisch te plannen. Dit regelt u in minder dan een minuut!