Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Hoe kies je een matras waar je écht lekker op slaapt?

Hoe kies je een matras die goed bij je past? De ene matras is de andere niet. Dat blijkt ook al gauw uit alle verschillende mogelijkheden en merken die er zijn. Je hebt dure matrassen en spotgoedkope. Traagschuim matrassen, koudschuim matrassen, Latex matrassen, pocketveermatrassen en noem maar op. Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u een aankoop doen die u verzekert van een goede nachtrust? Als nachtrustadviseurs helpen wij u graag stap voor stap op weg. In onze teststudio kunt u na een goed advies zonder meer de juiste matras kiezen. Waar mogelijk passen wij de voor u en uw partner te bestellen matras aan.

Wilt u een goede matras kiezen, zeker weten dat u een aankoop doet waar u voor de komende jaren veel plezier van hebt?

Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk nachtrustadvies.

Een matras kiezen, hoe doe je dat?

Zelf een goede matras kiezen is geen gemakkelijke opgave. U kunt natuurlijk afgaan op wat u voelt als u op een matras in de winkel ligt. Onze ervaring is echter dat een goede matras kiezen niet zonder het beantwoorden van een aantal belangrijke vragen kan. Als nachtrustadviseurs stellen wij u die vragen. Wij willen graag meer weten over hoe u tot nu toe uw nachten beleefde en gaan samen met u op zoek naar de reden waarom u op dit moment niet lekker in uw huidige bed slaapt. Als dat nodig is komen wij zelfs bij u thuis kijken wat er aan uw huidige bed of matras scheelt.

Wij zien vaak mensen in onze winkel die nog niet eens zo lang geleden dure matrassen hebben gekocht van een goed merk en die toch teleurgesteld zijn geraakt in hun aankoop. Met de gekochte matrassen was waarschijnlijk niet veel mis, het waren echter niet hún matrassen. Kortom: geen goed advies en dus helaas geen match.

Met de juiste aandacht voor uw specifieke situatie en door uw persoonlijke slaapprofiel met u te bespreken, helpen wij u stap voor stap verder met het beantwoorden van uw belangrijke vraag: Hoe kies je een matras? Dit is hoe wij als nachtrustadviseurs het verschil voor u kunnen maken tussen vermoeid, of juist heerlijk uitgerust opstaan.

Uw matras kiezen in onze teststudio

In onze showroom in Winterswijk hebben wij verschillende opstellingen klaargezet met matrassen in diverse prijsklassen en van verschillende gerenommeerde merken. Zo kunt u bijvoorbeeld een matras kiezen van:

 • Pullmann
 • Ultima
 • Van Landschoot
 • Polypreen

Op alle matrassen en slaapcombinaties kunt u in alle rust proefliggen. Tijdens dit testen en proefliggen stellen wij u belangrijke vragen. Zo komen wij tot een slaapadvies [link] op maat. In onze House of Beds teststudio kijken wij steeds of we u nét weer iets lekkerder kunnen helpen liggen.

Wij zijn pas tevreden als u het gevoel hebt een matras te hebben gevonden waarop u optimaal tot een goede nachtrust komt. Zo wordt een goede matras kiezen niet zozeer een uitdaging voor ú, maar juist één voor ons samen.

Hoe werkt een nachtrustadvies?

Om u het beste, persoonlijke slaapadvies te kunnen geven, doorlopen wij een aantal stappen met u:

 1. Wij luisteren naar u
  Wij willen uw verhaal horen. Weten hoe u uw nachten ervaart en wat u er nu zo al aan doet om beter te kunnen slapen.

 2. Uitgebreid testen
  In onze showroom nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Wij nodigen u uit om te gaan proefliggen op verschillende bedden in onze House of Beds teststudio. Zo komen we steeds dichter bij het antwoord op uw vraag wat voor u de beste matras is.

 3. Matras aanpassen
  Hebben wij samen met u de matrassen gevonden die het beste bij u en uw eventuele partner passen, maar ervaart u nog drukpunten of wilt u juist graag wat meer tegendruk in een andere zone? Wij hebben steeds meer mogelijkheden om u uiteindelijk een matras te leveren die precies bij uw lichaam past, zodat u aanzienlijk comfortabeler ligt.

 4. Offerte en bestellen
  Wij maken altijd een heldere offerte voor u. Pas als u er alle vertrouwen in hebt een goede aankoop te doen, zullen wij uw matras(sen) voor u bestellen.

 5. thuisbezorgen
  Afhankelijk van de afgesproken levertijd komen wij uw nieuwe matrassen bij u thuisbezorgen. Natuurlijk tot in uw slaapkamer. Uw oude matras(en) nemen wij – zo nodig – mee.

Nachtrustintake voorafgaand aan matras kiezen

Uw vraag was: Hoe kies je een matras. Ons antwoord: met een persoonlijk nachtrustadvies helpen wij u de juiste matras te kiezen. In onze showroom in Winterswijk doorlopen wij graag samen uitgebreid de nodige stappen.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

 • Een uitgebreid gesprek over uw slaapgewoonten
 • Gratis check van uw huidige bed
 • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
 • De matras die past bij uw lichaam
 • Een aanzienlijk betere nachtrust.
10 tips om beter te slapen

Wilt u een afspraak maken voor een nachtrustadvies?

Wilt u graag verschillende matrassen testen en heeft u behoefte aan een goed nachtrustadvies? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken voor een nachtrustintake.