Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Beste matras voor zijslapers, bestaat die wel?

Slaapt u vaak op uw zij, maar merkt u dat uw huidige matras uw lichaam niet op de juiste manier ondersteunt, waardoor u ’s nachts vaak wakker wordt? Als u ervaart dat u zichzelf vaak moet omdraaien en dus niet echt lekker ligt, heeft u waarschijnlijk niet de juiste matras. Wat is nu de beste matras voor zijslapers? Om het antwoord op die vraag te vinden, moeten we aan de vraag iets toevoegen. De vraag luidt dan: Wat is de beste matras voor ú als zijslaper?

Ieder lichaam is namelijk verschillend. Alleen de combinatie van lengte en gewicht maakt al een groot verschil. De ideale matras voor u als zijslaper past dus precies bij uw lichaam. Samen met u gaan wij graag stap voor stap op zoek naar de matras die het beste bij u en uw wensen past.

Wilt ook u weten welke matras het beste past bij uw lichaam past?

Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk nachtrustadvies.

Hoe vinden wij de beste matras voor zijslapers zoals u?

U bent natuurlijk bij lange na de enige niet die graag op de zij slaapt. Al onze matrassen zijn hier daarom in principe al geschikt voor. Er is echter een enorme verscheidenheid aan matrassen die u in evenzoveel winkels kunt kopen. Hoe kiest u nu de juiste matras voor een zijslaper? De enige manier om een antwoord op die vraag te krijgen, is door uitgebreid te testen en een op uw persoon afgestemd advies in te winnen. Als nachtrustadviseurs van House of Beds in Winterswijk staan wij juist op die punten graag voor u klaar.

Als u zoekt naar de beste matras voor zijslapers, beginnen wij met het stellen van een aantal belangrijke vragen. Wij willen graag weten:

 • Op welke slaapcombinatie u nu slaapt.
 • Of u gedurende de nacht meerdere keren wakker wordt en of u dan last hebt van een bepaald gedeelte van uw lichaam.
 • Of u overdag bepaalde klachten hebt, die u toeschrijft aan het liggen op uw huidige matras.

Aan de hand van uw antwoorden maken wij alvast een voorselectie uit de matrassen van verschillende merken in onze collectie. In onze House of Beds Teststudio en Pullman Sleepzone kunt u uitgebreid matrassen testen en erop proefliggen. Met ons deelt u ter plekke uw ervaringen. Als dat nodig is kunnen wij bij u thuis komen kijken naar uw huidige matras en hoe u daarop ligt.

Tijdens deze testfase ontdekken wij waar uw lichaam ondersteuning nodig heeft en waar juist niet. Zo kunnen we ook bepalen welke matras in de basis de beste matras is voor u als zijslaper.

Beste matras nóg beter maken

Als wij samen met u de matras gevonden hebben, die het beste bij uw lichaam past zijn wij lang niet altijd meteen klaar. Aan de hand van uw feedback kiezen we de comfortlagen zodat u als zijslaper optimaal comfortabel ligt. Niet eventjes, maar de hele nacht. Dit met als doel om u ’s nachts zo lang mogelijk door te laten slapen en u dus een betere nachtrust te bezorgen. En dat maakt dat u overdag energieker bent. Mooi meegenomen toch?

Stappen die leiden tot beste matras voor zijslapers

Om de beste matras voor u als zijslaper te kunnen vinden, doorlopen wij een aantal stappen met u:

 1. Wij luisteren naar u
  Wij willen uw verhaal horen. Weten hoe u ’s nachts slaapt en of er factoren zijn die wij kunnen verbeteren, zodat u een betere nachtrust kunt ervaren.

 2. Uitgebreid testen
  In onze showroom nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Wij nodigen u uit om te gaan proefliggen op verschillende matrassen in onze House of Beds teststudio. Zo komen we steeds dichter bij de beste matras voor u als zijslaper.

 3. Matras aanpassen
  Hebben wij samen met u de matrassen gevonden die het beste bij u en uw eventuele partner passen, maar ervaart u nog drukpunten of wilt u juist graag wat meer tegendruk in een andere zone? Wij hebben steeds meer mogelijkheden om u uiteindelijk een matras te leveren die precies bij uw lichaam past, zodat u aanzienlijk comfortabeler ligt.

 4. Offerte en bestellen
  Wij maken altijd een heldere offerte voor u. Pas als u er alle vertrouwen in hebt een goede aankoop te doen, zullen wij de matras(sen) voor u bestellen.

 5. thuisbezorgen en uw oude matras afvoeren
  Afhankelijk van de afgesproken levertijd komen wij de matras(sen) keurig bij u thuisbezorgen. Natuurlijk tot in uw slaapkamer. Uw oude matras(en) nemen wij – zo nodig – mee.

Beste matras zijslaper? Eerst nachtrustadvies!

Wilt u met een persoonlijk nachtrustadvies stap voor stap de beste matras voor zijslapers zoals u vinden? Maak dan een afspraak voor een nachtrustintake. In onze showroom in Winterswijk doorlopen wij dan samen uitgebreid de nodige stappen.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

 • Een uitgebreid gesprek over uw slaapgewoonten
 • Gratis check van uw huidige bed
 • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
 • De matras die bij uw lichaam past
 • Een aanzienlijk betere nachtrust
10 tips om beter te slapen

Wilt u een afspraak maken voor een nachtrustadvies?

Wilt u graag als zijslaper profiteren van de best mogelijke matras voor uw lichaam? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken voor een nachtrustintake.