Skip to main content
Afspraak maken

Topper matras kan slaapervaring verbeteren, maar raden wij vaak af bij rugklachten

Wat is de beste topper matras voor uw boxspring?

Hoe kiest u nu de beste topper matras voor uw boxspring? Veel mensen krijgen al een warm gevoel bij het zien van zo’n aantrekkelijk ogende topdekmatras. Vooral vanuit een verlangen naar extra luxe en comfort. Wij vinden het belangrijk om te onderstrepen dat uw vraag naar de ‘beste topper matras’ door ons niet te beantwoorden is. Waarom dat zo is, leggen wij in dit artikel uit.

Wilt u graag ontdekken welke topdekmatras voor u de beste keuze is?

Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk nachtrustadvies.

Beste topper matras: meer comfort, minder ondersteuning?

Allereerst is de beleving van luxe en comfort als gevolg van een toppermatras voor iedere persoon anders. Een kwestie van persoonlijke smaak dus. Ten tweede, maar eigenlijk nog veel belangrijker: in het algemeen verhoogt een topper matras het comfort van uw slaapervaring, maar het is belangrijk om te beseffen dat die topper geen bijdrage levert aan een betere slaaphouding. Dit komt doordat een topper matras voornamelijk de zachtheid en het gevoel van uw bed verandert, maar geen extra ondersteuning biedt. Bij mensen met rugklachten raden wij het zelfs vaak af om een topper matras te gebruiken. In deze situaties kan het direct liggen op een zorgvuldig gekozen reguliere matras zorgen voor betere ondersteuning en daardoor meer comfort bieden dan de ‘beste topper matras’.

De voordelen van een topper matras

  • Verhoogd comfort: Een toppermatras kan een extra laag comfort toevoegen aan uw boxspring.
  • Makkelijk: Toppermatrassen zijn meestal lichter en gemakkelijker te draaien, luchten en schoon te maken dan reguliere matrassen.

Nadelen van een toppermatras

  • Verminderde ondersteuning: Een toppermatras kan de ondersteuning van de hoofdmatras verminderen, wat problematisch kan zijn voor mensen met rugklachten.
  • Extra kosten: Het aanschaffen van een toppermatras voegt extra kosten toe aan uw bedaankoop.

Wat is de beste topper matras voor u?

Tijdens een persoonlijk nachtrustadvies willen wij graag samen met u ontdekken wat voor u het meest comfortabel is. Hierbij stellen we relevante vragen om uw slaapbehoeften te achterhalen, laten wij u proefliggen en bieden we advies op maat. Ook als dit betekent dat wij beter geen toppermatras kunnen aanbevelen. Uiteindelijk is ons doel om u te helpen bij het vinden van de slaapcombinatie die het beste past bij uw persoonlijke behoeften.

Bij het zoeken naar de juiste topdekmatras voor u zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden. Deze kunnen variëren van uw slaaphouding en lichaamsbouw tot uw temperatuurvoorkeuren en eventuele gezondheidsproblemen. Wij helpen u bij het kiezen van een matras die u de beste en meest rustgevende slaapervaring biedt.

Hoe ziet úw ideale BOXSPRING eruit?

Doe online inspiratie op

Het oog wil natuurlijk ook wat. Wilt u, voordat u naar onze showroom in Winterswijk komt, alvast een indruk krijgen van de boxsprings, zoals wij deze hebben opgesteld? Hiernaast kunt u in alle rust thuis alvast online inspiratie opdoen.

Nachtrustintake voor een goede boxspringkeuze

Wilt u met een persoonlijk nachtrustadvies samen met ons komen tot de perfecte boxspring? Maak dan een afspraak voor een nachtrustintake. In onze showroom in Winterswijk doorlopen wij dan samen uitgebreid de nodige stappen.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

  • Een uitgebreid vraaggesprek
  • Gratis check van uw huidige bed
  • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
  • De boxspringcombinatie en matras die past bij uw lichaam
  • Een aanzienlijk betere nachtrust.

Wilt u een afspraak maken voor een nachtrustadvies?

Wilt u graag de juiste boxspring kiezen? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken voor een nachtrustintake.