Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Kan dat wel?

Beste matras Consumentenbond

Een derde van je leven breng je slapend door. Dat is althans de bedoeling. Dan wil je graag een goede matras en je gaat online op zoek. Mededelingen zoals ‘Beste matras Consumentenbond‘ zie je dan tijdens je zoektocht langskomen. Maar is dat wel relevant, zo’n beste matras volgens de Consumentenbond. Want de beste matras is toch eigenlijk de matras die goed bij jouw lichaam en slaapgewoonten past?https://www.traditionrolex.com/19

Merkt u dat u minder goed slaapt en wilt u onderzoeken of een andere matras en bodem of andere boxspring voor u een oplossing kan zijn?

Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk slaapadvies.

Beste matras Consumentenbond niet bij House of Beds

Om maar met de spreekwoordelijke deur in huis te vallen: labels als Beste Matras Consumentenbond zult u bij House of Beds nergens aantreffen. Niet op onze website, reclame-uitingen of in onze winkel. Wij geloven namelijk dat een matras kopen maatwerk is. En bij maatwerk hoort een advies, bij ons heet dat een persoonlijk nachtrustadvies.

Een goede basis is natuurlijk wel belangrijk. Daarom hebben wij bij House of Beds in Winterswijk matrassen in ons assortiment van de betere merken. De matrassen van bijvoorbeeld Pullman en Ultima zijn afkomstig van uitstekende fabrikanten die een hoge kwaliteit en een optimaal slaapcomfort nastreven.

Beste matras voor ‘mevrouw Jansen’

In plaats van Beste matras consumentenbond zou er dus beter kunnen staan ‘Beste matras voor mevrouw Jansen’. En daarmee is overigens nog niet gezegd dat ook meneer Jansen op die matras een optimale nachtrust kan beleven. Voor hem hebben wij na een persoonlijk nachtrustadvies ook de beste matras snel gevonden. Redenen genoeg dus, waarom wij niet geloven in de kreet Beste matras Consumentenbond.

Beste matras 2022, beste matras 2023?

Ook kreten als beste matras 2022 of beste matras 2023 zijn, verwijzend naar onze toelichting hierboven, voor u eigenlijk niet relevant. Ons advies is om uitgebreid te gaan proefliggen en een persoonlijk nachtrustadvies in te winnen. Alleen dan weet u zeker dat u de voor u beste matras of matrassen aanschaft. En kunt u binnenkort met een gerust gevoel aan de nacht beginnen, vrolijk en energiek wakker worden.

Tijdens een persoonlijk nachtrustadvies luisteren wij vooral naar u. Wij horen graag meer over uw slaapervaringen en kijken vervolgens samen met u welke matras uw lichaam het beste ondersteunt.

Hoe werkt een nachtrustadvies?

Om u het beste, persoonlijke nachtrustadvies te kunnen geven, doorlopen wij een aantal stappen met u:

 1. Wij luisteren naar u
  Wij willen uw verhaal horen. Weten hoe u uw nachten ervaart en wat u er nu zo al aan doet om beter te kunnen slapen.
 2. Uitgebreid testen
  In onze showroom nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Wij nodigen u uit om te gaan proefliggen op verschillende bedden in onze House of Beds teststudio. Zo komen we steeds dichter bij het antwoord op uw vraag wat voor u de beste slaapcombinatie is.
 3. Matras aanpassen
  Hebben wij samen met u de matrassen gevonden die het beste bij u en uw eventuele partner passen, maar ervaart u nog drukpunten of wilt u juist graag wat meer tegendruk in een andere zone? Wij hebben steeds meer mogelijkheden om u uiteindelijk een matras te leveren die precies bij uw lichaam past, zodat u aanzienlijk comfortabeler ligt.
 4. Offerte en bestellen
  Wij maken altijd een heldere offerte voor u. Pas als u er alle vertrouwen in hebt een goede aankoop te doen, zullen wij uw slaapcombinatie of matrassen voor u bestellen.
 5. thuisbezorgen en uw oude matras afvoeren
  Afhankelijk van de afgesproken levertijd komen wij uw nieuwe slaapsysteem of matrassen bij u thuisbezorgen. Natuurlijk tot in uw slaapkamer. Uw oude matras(en) nemen wij – zo nodig – mee.

Wilt u ontdekken wat voor u de beste matras is? Kom proefliggen!

De beste matras is de matras die het beste bij uw lichaam en slaapgewoonten past.

In onze teststudio kunt u uitgebreid proefliggen. Natuurlijk zijn wij als nachtrustadviseurs er voor u met een persoonlijk advies.

 • Een uitgebreid gesprek over uw slaapervaringen
 • Gratis check van uw huidige bed
 • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
 • De matras die bij uw lichaam past
 • Een aanzienlijk betere nachtrust
10 tips om beter te slapen

Wilt u een afspraak maken voor een nachtrustadvies?

Wilt u graag lekkerder slapen en heeft u behoefte aan een goed slaapadvies? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken voor een nachtrustintake.