Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Wilt u graag een beter bed dat past bij uw lichaam? House of Beds in Winterswijk.

Voor ’n beter bed Winterswijk in!

Bent u niet tevreden over uw huidige bed en wilt u in uw zoektocht naar een voor u beter bed Winterswijk niet overslaan? bijvoorbeeld omdat u in die omgeving woont? Kom dan eens kijken bij House of Beds aan de Roelvinkstraat. Daar krijgt u geen spijt van, want bij ons wordt u ouderwets goed geholpen.

https://www.traditionrolex.com/21

Een beter bed kiezen doe je samen bij House of Beds in Winterswijk!

Ga voor een beter bed Winterswijk niet uit en bezoek onze showroom. Wilt u zeker weten dat wij alle tijd voor u kunnen maken, plan dan binnen één mintuut online uw bezoek voor een persoonlijk nachtrustadvies in.

Waarom u voor een beter bed Winterswijk niet uit hoeft

Uw lichaam is uniek, en daarom verdient u een bed bed dat daarop is afgestemd, zo komt u uiteindelijk zelfs uit bij het voor u beste bed. Wij spreken veel mensen die even snel een bed kochten bij een grote keten of zelfs online. Wij willen u graag helpen teleurstellingen te voorkomen. Niet goed slapen omdat u spijt heeft van uw aankoop is natuurlijk dubbel vervelend.

Wanneer u onze beddenzaak in Winterswijk bezoekt, merkt u al snel dat u en uw nachtrust onze grootste prioriteit heeft. Wij hebben geen haast en vinden het vooral belangrijk dat u na ons advies beter slaapt op een beter bed dat bij u past. Wij nemen alle tijd om naar uw wensen en slaapervaringen te luisteren. In onze teststudio kunt u verschillende bedden en matrassen uitproberen. Zo ervaart u zelf wat het best bij uw lichaam past.

De betere merken

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor uw algehele welzijn en gezondheid. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan matrassen, boxsprings en bedden, maar ook een persoonlijke aanpak, gericht op een beter bed voor uw lichaam en slaapgewoonten.

Naast dat persoonlijke nachtrustadvies, hebben wij een divers assortiment in huis. Bedden, boxsprings en matrassen van gerenommeerde merken zoals Pullman, Avek en Ultima. Of u nu op zoek bent naar een stevig matras, een zachte boxspring of een bed met extra ondersteuning voor u als zijslaper, bij ons vindt u wat u nodig heeft.

Advies kost u niets

Ons advies kost u niets en u krijgt alle ruimte om in alle rust de juiste keuze te maken. Wij zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel onze showroom in Winterswijk verlaat, of u nu besluit om bij ons uw bed aan te schaffen of niet.

Hoe ziet úw ideale BOXSPRING eruit?

Doe online inspiratie op

Het oog wil natuurlijk ook wat. Wilt u, voordat u naar onze showroom in Winterswijk komt, alvast een indruk krijgen van de boxsprings, zoals wij deze hebben opgesteld? Hiernaast kunt u in alle rust thuis alvast online inspiratie opdoen.

Nachtrustintake voor een beter bed dat bij u past

Wilt u met een persoonlijk nachtrustadvies samen met ons komen tot het beste bed, de perfecte matras of boxspring?

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

  • Een uitgebreid vraaggesprek
  • Gratis check van uw huidige bed
  • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
  • De boxspringcombinatie en matras die past bij uw lichaam
  • Een aanzienlijk betere nachtrust.

Uw bezoek plannen

Wilt u graag de juiste boxspring kiezen? Kom dan gerust vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk op het moment dat het beste bij u past. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om uw bezoek vooraf in te plannen. Dat doet u digitaal binnen slechts 1 minuut!