Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

De beste boxspring is de boxspring die bij úw lichaam past.

Wat is de beste boxspring voor ú?

Het kiezen van een bed kan een lastige taak zijn, zeker als u op zoek bent naar de beste boxspring. Er zijn namelijk veel verschillende soorten en modellen boxsprings op de markt, De beste keuze voor u hangt vooral af van úw lichaam en slaapgewoonten. In dit artikel leest u waar u maar beter op kunt letten bij het kiezen van de beste boxspring en hoe wij u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wilt ontdekken welke boxspringcombinatie het beste bij uw lichaam past?

Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk nachtrustadvies.

Wat is de beste boxspring?

Het kiezen van een bed kan een lastige taak zijn, zeker als u op zoek bent naar de beste boxspring. Er zijn namelijk veel verschillende soorten en modellen boxsprings op de markt, De beste keuze voor u hangt vooral af van úw lichaam en slaapgewoonten. In dit artikel leest u waar u maar beter op kunt letten bij het kiezen van de beste boxspring en hoe wij u helpen bij het maken van de juiste keuze.

De beste boxspring is de boxspring die goed bij uw lichaam past

Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals uw lichaamsbouw, slaaphouding en eventuele lichamelijke klachten. Zo zorgt een goede boxspring ervoor dat uw ruggengraat in een rechte lijn ligt als u op uw zij slaapt, en dat uw lichaam op de juiste manier ondersteund wordt als u op uw rug slaapt. Heeft u bijvoorbeeld last van uw schouders, dan is het prettig als uw nieuwe boxspringmatras juist in de schouderzone wat toegeeflijker is.

Uitgebreid advies bij het kiezen van de beste boxspring

Om u te helpen de beste boxspringcombinatie voor u te vinden, stellen we u eerst een aantal belangrijke vragen over wat u wakker houdt. Denk hierbij aan vragen over uw slaaphouding en eventuele klachten die u ervaart tijdens het slapen. Op basis van uw antwoorden geven we u uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden die er zijn. Vervolgens laten wij u proefliggen.

Proefliggen in onze teststudio

Om er zeker van te zijn dat u de beste boxspring kiest, nodigen we u uit om te komen proefliggen in onze teststudio. Hier kunt u diverse boxspringmatrassen uitproberen om te ervaren welke het beste bij uw lichaam en slaapbehoeften passen. Wij luisteren naar wat u tijdens het liggen ervaart. En samen met u kijken we vervolgens naar de juiste matrassen voor uw boxspring.

Uitrijdbare boxspringcombinaties

Iets heel anders, maar zeker ook een comfortkwestie: naast de verschillende soorten matrassen en boxsprings, hebben wij ook uitrijdbare boxspringcombinaties in ons assortiment. Dit zijn boxsprings waarvan u de twee bedden gemakkelijk uit elkaar kunt rijden en opmaken. Deze uitrijdbare boxsprings zijn ideaal voor u als u wat ouder bent, het bed opmaken een lastige klus vindt of als u verminderd mobiel bent.

Wat is een goede boxspring voor ú?

Om de beste boxspring voor u te vinden, is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, aan de hand van een uitgebreid nachtrustadvies. Daarbij heeft u de mogelijkheid van proefliggen in onze teststudio. Zo zorgen we er samen voor dat u de beste boxspring kiest, die perfect bij uw lichaam en slaapbehoeften past.

Wilt u wel graag alvast een aantal boxsprings online bekijken om een beeld te hebben van de materialen, kleuren en uitvoeringen? Ons assortiment vindt u hieronder.

Hoe ziet úw ideale BOXSPRING eruit?

Doe online inspiratie op

Het oog wil natuurlijk ook wat. Wilt u, voordat u naar onze showroom in Winterswijk komt, alvast een indruk krijgen van de boxsprings, zoals wij deze hebben opgesteld? Hiernaast kunt u in alle rust thuis alvast online inspiratie opdoen.

Nachtrustintake voor een goede boxspringkeuze

Wilt u met een persoonlijk nachtrustadvies samen met ons komen tot de perfecte boxspring? Maak dan een afspraak voor een nachtrustintake. In onze showroom in Winterswijk doorlopen wij dan samen uitgebreid de nodige stappen.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

  • Een uitgebreid vraaggesprek
  • Gratis check van uw huidige bed
  • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
  • De boxspringcombinatie en matras die past bij uw lichaam
  • Een aanzienlijk betere nachtrust.

Wilt u een afspraak maken voor een nachtrustadvies?

Wilt u graag de juiste boxspring kiezen? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken voor een nachtrustintake.