Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Juist de combinatie maakt het verschil!

Minder draaien, beter slapen

Merkt u ook dat u zichzelf in bed heel vaak omdraait? Niet lekker liggen resulteert in onrustige nachten. Dit kan liggen aan uw matras, uw hoofdkussen óf aan beide. Zeker als u onderliggende lichamelijke klachten hebt, zult u dan moeheid, prikkelbaarheid en een algeheel gevoel van niet uitgerust zijn ervaren. Gelukkig kunnen wij, als Slaapfysio gecertificeerde beddenspeciaalzaak, u helpen beter te slapen.

Slaapfysio Gecertificeerd voor beter slapen

Als gecertificeerd slaapfysio zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van de juiste matras en het juiste hoofdkussen, gericht op het bereiken van de meest comfortabele houding van uw wervelkolom. Wij zijn geen fysiotherapeuten, maar onze deskundigheid op dit gebied kan een flink verschil maken voor uw nachtrust. De gemiddelde mens draait ongeveer 25 keer per nacht tijdens de slaap. Dit merkt u meestal niet, tenzij u eigenlijk niet goed ligt. Wanneer dit laatste het geval is, kunt u soms tot wel 60 keer per nacht draaien. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat dit leidt tot een verstoorde nachtrust en vermoeidheid overdag.

Voordelen van onze aanpak voor beter slapen

  • Onze Slaapfysio certificering betekent dat wij u professioneel kunnen begeleiden naar een betere nachtrust. Enkele voordelen van onze praktische aanpak:
  • Comfortabele lighouding: Wij helpen u de meest comfortabele lighouding te bereiken en letten daarbij in het bijzonder op de stand van uw wervelkolom.
  • Minder Draaien in bed: Met de juiste matras en kussen draait u zich minder vaak om, wat leidt tot een diepere en ononderbroken slaap.
  • Verhoogde Energie: Door beter te slapen, wordt u uitgerust wakker en voelt u zich energieker en minder prikkelbaar gedurende de dag.

In onze House of Beds teststudio kunt u proefliggen op verschillende matrassen en uw hoofd laten rusten op diverse hoofdkussens. Samen vinden wij de matras, het kussen of de combinatie daarvan die het beste bij uw lichaam past.

Onze matrassen

Doe online inspiratie op

Bekijk gerust ons assortiment matrassen van de merken Avek, Pullman en Ultima. Wij kunnen ons echter voorstellen dat een plaatje alleen niet overtuigt. Daarom nodigen wij u van harte uit om te komen proefliggen in onze House of Beds teststudio in Winterswijk. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om u persoonlijk te adviseren.

Proefliggen en persoonlijk advies?

Wilt u met een persoonlijk nachtrustadvies samen met ons komen tot de perfecte matrasaankoop? Plan dan uw bezoek aan onze showroom in Winterswijk in. Daar doorlopen wij dan samen uitgebreid de nodige stappen om tot een verantwoorde keuze te komen.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

  • Een uitgebreid vraaggesprek
  • Gratis check van uw huidige matras en hoofdkussen
  • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
  • De matras en het kussen die het beste bij uw lichaam passen
  • Een aanzienlijk betere nachtrust!

Wilt u een afspraak maken voor een nachtrustadvies?

Wilt u graag de juiste matras kiezen? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om uw bezoek online of telefonisch te plannen.