Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Ultima Havea 2000 Latex

100% FSC natuur latex matras van 19cm dik

De Ultima Cum Laude 6000 is een bijzonder comfortabele matras van Nederlands fabrikaat. Wij bekijken in onze teststudio graag samen met u of deze matras de juiste voor u is. U kunt deze en vele andere matrassen testen, waarna u een persoonlijk advies van ons krijgt.

Verkrijgbaar vanaf € 945 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Stevig ligcomfort, optimale ondersteuning

De ideale balans tussen prijs en comfort. Een 100% natuurlatex matras met 7 comfortzones en een stabiel comfort. Maximale ventilatie en comfort met een kern van 15 centimeter hoog.

  • Het Havea 2000 natuurlatex matras beschikt over een extra soepele schouderzone, een ondersteunende taille-zone en een heupzone die uw lichaam perfect ondersteunt.
  • Dit matras is ontworpen om zowel in de lengte als in de breedte te draaien, zodat het matras zich optimaal kan herstellen. Beschikbaar in een soepele en een stevige uitvoering.

Maak van deze matras úw matras!

Om de Ultima Havea 2000 Latex helemaal úw comfortabele matras te maken, zijn er de volgende opties:

  • Elastica schouderzone
  • Natura (wol) hoes
  • Incontinentie hoes (zorg-uitvoering)
  • Duo optie (2 verschillende matrassen in één hoes)

Wanneer uw Havea 2000 matras naast een ander Ultima matras komt te liggen, zorgen wij ervoor dat beide matrassen dezelfde hoogte hebben!

Ultima Havea 2000 Latex met omruilgarantie!

Ontdek in onze teststudio de uiterst comfortabele Ultima Havea 2000 Latex. Wij bieden deze matras aan inclusief omruilgarantie. Wij verwachten echter dat u deze niet nodig zult hebben, want wij adviseren u persoonlijk, zodat u ineens de juiste keuze maakt. Dat betekent dus dat wij u ook kennis laten maken met andere matrassen om samen met u te kijken welke matras het beste bij u past.

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?