Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Ultima Cum Laude 2000

Zacht/ondersteunend | met of zonder schouderzone

De Ultima Cum Laude 2000 is een bijzonder comfortabele matras van Nederlands fabrikaat. Wij bekijken in onze teststudio graag samen met u of deze matras de juiste voor u is. U kunt deze en vele andere matrassen testen, waarna u een persoonlijk advies van ons krijgt.

Verkrijgbaar vanaf € 895 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Zacht ligcomfort, ondersteuning op de juiste plaatsen

Het CumLaude 2000 matras is afgedekt met een comfortlaag van 5cm dik Pulse latex. Daardoor is de CumLaude 2000 uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een lekker zacht comfort, zonder in te leveren op ondersteuning op de juiste plekken.

  • De pocketverenkern en de juiste plaatsing van de drukverdeler zorgen er voor dat u ergonomisch goed ligt.
  • De CumLaude matrassen zijn standaard anti-allergisch uitgevoerd door zijn afneembare Climate hoes. Hierdoor kan hij optimaal aansluiten bij uw lichaamswarmte en is hij ook nog eens wasbaar.
  • De onderzijde is gemaakt van een open structuur 3D breisel gecombineerd met een anti-slip systeem. Hierdoor blijft hij mooi op zijn plek.

Maak van deze matras úw matras!

Om de Ultima Cum Laude 2000 helemaal úw comfortabele matras te maken, zijn er de volgende opties:

  • Elastica schouderzone
  • ULTIEM schouderzone
  • Natura (wol) hoes
  • Incontinentie hoes (zorg-uitvoering)
  • Duo optie (2 verschillende matrassen in één hoes)

Komt uw CumLaude 2000 naast een ander Ultima matras? Dan zorgen we er voor dat ze allebei even hoog zijn!

Ultima Cum Laude 2000 met omruilgarantie!

Ontdek in onze teststudio de uiterst comfortabele Cum Laude 2000 matras van Ultima. Wij bieden deze matras aan inclusief omruilgarantie. Wij verwachten echter dat u deze niet nodig zult hebben, want wij adviseren u persoonlijk, zodat u ineens de juiste keuze maakt. Dat betekent dus dat wij u ook kennis laten maken met andere matrassen om samen met u te kijken welke matras het beste bij u past.

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?