Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Ultima Cum Laude 6000

Comfortlaag van 5cm dik visco-elastisch traagschuim. Daardoor is de CumLaude 6000 uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een drukverlaging comfort, met de ondersteuning van een pocketveermatras.

De Ultima Cum Laude 6000 is een bijzonder comfortabele matras van Nederlands fabrikaat. Wij bekijken in onze teststudio graag samen met u of deze matras de juiste voor u is. U kunt deze en vele andere matrassen testen, waarna u een persoonlijk advies van ons krijgt.

Verkrijgbaar vanaf € 995 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Stevig ligcomfort, optimale ondersteuning

Het CumLaude 6000 matras is voorzien van een comfortlaag van 5 cm dik visco-elastisch traagschuim. Hierdoor is de CumLaude 6000 uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een matras dat zowel drukverlagend comfort als de ondersteuning van een pocketveermatras biedt.

  • De CumLaude matrassen zijn standaard anti-allergisch uitgevoerd dankzij de afneembare Climate hoes. Hierdoor kan het matras optimaal aansluiten bij uw lichaamswarmte en is het tevens wasbaar.
  • De onderzijde bestaat uit een open structuur 3D breisel in combinatie met een anti-slip systeem, waardoor het matras goed op zijn plaats blijft liggen.

Maak van deze matras úw matras!

Om de Ultima Cum Laude 6000 helemaal úw comfortabele matras te maken, zijn er de volgende opties:

  • Elastica schouderzone
  • ULTIEM schouderzone
  • Natura (wol) hoes
  • Incontinentie hoes (zorg-uitvoering)
  • Duo optie (2 verschillende matrassen in één hoes)

Wanneer uw CumLaude 6000 matras naast een ander Ultima matras komt te liggen, zorgen wij ervoor dat beide matrassen dezelfde hoogte hebben!

Ultima Cum Laude 5000 met omruilgarantie!

Ontdek in onze teststudio de uiterst comfortabele Cum Laude 5000 matras van Ultima. Wij bieden deze matras aan inclusief omruilgarantie. Wij verwachten echter dat u deze niet nodig zult hebben, want wij adviseren u persoonlijk, zodat u ineens de juiste keuze maakt. Dat betekent dus dat wij u ook kennis laten maken met andere matrassen om samen met u te kijken welke matras het beste bij u past.

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?