Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Dekbedden en hoofdkussens

Een bezoek aan onze showroom op zich, voelt al als een warme deken. Wanneer wij u echter voorstellen aan ons ruime assortiment dekbedden en hoofdkussens, weet u dat u aan het juiste adres bent. Wij hebben dekbedden voor alle seizoenen en kussens met diverse vullingen en in verschillende hoogtes. Welke het beste bij u past? Wij beloven dat wij dat samen zullen uitvinden.

Hoofdkussens

Wij voeren een uitgebreid assortiment hoofdkussens. Bij het kiezen van een hoofdkussen is het erg belangrijk om op een aantal zaken te letten. Als u niet het juiste kussen heeft, kan dit eventuele lichamelijke ongemakken versterken. Door u juist te adviseren, kunnen wij u helpen de juiste slaaphouding te vinden. Dit zorgt er mede voor dat u beter uitgerust wakker wordt. Hieronder een greep uit ons assortiment. In onze showroom en teststudio laten wij u verschillende kussens uitgebreid testen, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Dekbedden

Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment dekbedden. Stuk voor stuk kwaliteitsdekbedden van gerenommeerde merken. Kom voor advies gerust naar onze showroom.

Wilt u nachtrustadvies op maat?

Kom gerust langs in onze showroom in Winterswijk. U mag rekenen op een persoonlijk en deskundig nachtrustadvies.