Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Ultima Cum Laude 1000

Stevig comfort | met of zonder schouderzone

De Ultima Cum Laude 1000 is een bijzonder comfortabele matras van Nederlands fabrikaat. Wij bekijken in onze teststudio graag samen met u of deze matras de juiste voor u is. U kunt deze en vele andere matrassen testen, waarna u een persoonlijk advies van ons krijgt.

Verkrijgbaar vanaf € 695 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Stevig ligcomfort, optimale ondersteuning

Het Ultima Cum Laude 1000 matras is voorzien van een 5 cm dikke HR EnergyFoam comfortlaag. Hierdoor is deze matras bijzonder geschikt als u een voorkeur hebt voor een steviger ligcomfort, zonder concessies te willen doen aan de nodige ondersteuning op specifieke plaatsen.

  • De pocketveren kern en de schouderzone in de HR EnergyFoam comfortlaag garanderen een ergonomisch correcte slaaphouding.
  • De CumLaude matrassen zijn standaard uitgerust met een afneembare anti-allergische Climate hoes. Dit zorgt voor een optimale aansluiting bij uw lichaamstemperatuur en maakt de hoes tevens wasbaar.
  • De onderkant bestaat uit een open 3D-breisel met een geïntegreerd antislipsysteem, waardoor het matras goed op zijn plaats blijft.

Maak van deze matras úw matras!

Om de Ultima Cum Laude 1000 helemaal úw comfortabele matras te maken, zijn er de volgende opties:

  • Elastica schouderzone
  • ULTIEM schouderzone
  • Natura (wol) hoes
  • Incontinentie hoes (zorg-uitvoering)
  • Duo optie (2 verschillende matrassen in één hoes)

Plaatst u uw Cum Laude 1000 naast een ander Ultima matras? Dan zorgen wij ervoor dat beide matrassen dezelfde hoogte hebben!

Ultima Cum Laude 1000 met omruilgarantie!

Ontdek in onze teststudio de uiterst comfortabele Cum Laude 1000 matras van Ultima. Wij bieden deze matras aan inclusief omruilgarantie. Wij verwachten echter dat u deze niet nodig zult hebben, want wij adviseren u persoonlijk, zodat u ineens de juiste keuze maakt. Dat betekent dus dat wij u ook kennis laten maken met andere matrassen om samen met u te kijken welke matras het beste bij u past.

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?