Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Avek, Pullman en Ultima matrassen. Wat goed is, komt van dichtbij

Beste matrassen van NL fabrikaat

Bij ons in Winterswijk vindt u een mooie collectie van de beste matrassen van Nederlandse merken zoals Avek, Pullman en Ultima. Die stuk voor stuk bekend staan om hun uitzonderlijke kwaliteit en comfort. Elk merk heeft zijn eigen unieke sterke punten die bijdragen aan een optimale nachtrust. Welk merk het ook voor u wordt, wij helpen u een matras te kiezen die perfect bij uw lichaam past.

NL fabrikaat matrassen

Doe online inspiratie op

Bekijk gerust ons assortiment matrassen van de merken Avek, Pullman en Ultima. Wij kunnen ons echter voorstellen dat een plaatje alleen niet overtuigt. Daarom nodigen wij u van harte uit om te komen proefliggen in onze House of Beds teststudio in Winterswijk. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om u persoonlijk te adviseren.

De belangrijkste kenmerken van onze matrassenmerken op een rij

Avek Matrassen

 • Ambachtelijke Vakmanschap: Avek-matrassen worden met de hand gemaakt, waarbij aandacht voor detail en kwaliteit centraal staan.
 • Innovatieve Materialen: Avek gebruikt de nieuwste technologieën en materialen om matrassen te creëren die zowel comfortabel als duurzaam zijn.
 • Ergonomisch Ontwerp: De matrassen van Avek zijn ontworpen om uw lichaam perfect te ondersteunen en drukpunten te verminderen, wat zorgt voor een betere nachtrust.

Pullman Matrassen

 • Pocketvering Technologie: Pullman-matrassen zijn uitgerust met geavanceerde pocketvering, die zorgt voor optimale ondersteuning en comfort.
 • Luxueuze Afwerking: De matrassen zijn afgewerkt met hoogwaardige stoffen en materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een gevoel van luxe bieden.
 • Duurzaamheid en Comfort: Pullman combineert duurzaamheid met comfort, wat resulteert in matrassen die lang meegaan zonder in te boeten aan slaapkwaliteit.

Ultima Matrassen

 • Personaliseerbare Opties: Ultima biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, zodat u een matras kunt kiezen die perfect bij uw slaappreferenties past.
 • Ademend Vermogen: De matrassen zijn ontworpen om goed te ventileren, waardoor u koel en comfortabel blijft tijdens uw slaap.
 • Ondersteuning op Maat: Met verschillende stevigheidsopties biedt Ultima matrassen die optimale ondersteuning bieden, ongeacht uw lichaamsbouw.

Ook Nederlandse hoofdkussens van Jonk!

Naast onze matrassencollectie bieden wij ook hoofdkussens van het Nederlandse merk Jonk, uit Volendam, aan. Een goede matras is één ding, maar in combinatie met precies het juiste hoofdkussen geeft u uw kansen op een betere nachtrust echt een boost.

Jonk hoofdkussens zijn er in vele verschillende soorten, maar kennen ieder een uitstekende ergonomie en zijn ontworpen om goed te ventileren. Dit draagt bij , aan een comfortabele en hygiënische slaapomgeving.

Tip! Bezoekt u ons voor een kussen? Neem uw huidige exemplaar dan mee? Dit helpt ons u beter te adviseren.

Proefliggen en persoonlijk advies?

Wilt u met een persoonlijk nachtrustadvies samen met ons komen tot de perfecte matrasaankoop? Plan dan uw bezoek aan onze showroom in Winterswijk in. Daar doorlopen wij dan samen uitgebreid de nodige stappen om tot een verantwoorde keuze te komen.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

 • Een uitgebreid vraaggesprek
 • Gratis check van uw huidige matras en hoofdkussen
 • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
 • De matras en het kussen die perfect bij uw lichaam passen
 • Een aanzienlijk betere nachtrust!

Wilt u een afspraak maken voor een nachtrustadvies?

Wilt u graag de juiste matras kiezen? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om uw bezoek online of telefonisch te plannen.