Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Slaapt u minder goed en twijfelt u eraan of uw bed wel goed bij uw lichaam past?

Goed nachtrustadvies maakt een groot verschil

Als nachtrustadviseurs helpen wij u graag comfortabeler te slapen. Wij stellen u vragen, luisteren naar uw antwoorden en gaan samen met u op zoek naar de juiste oplossing. Dat is in onze optiek de enige juiste wijze waarop wij u goed kunnen adviseren.

Onze beloftes

House of Beds belooft u meer dan nachtrust alleen. Wij kozen voor ‘comfort’ als rode draad bij het samenstellen van onze beloftes aan u.

Kunt u onze showroom niet tijdens de reguliere openingstijden bezoeken of bent u slecht ter been? In overleg is er van alles mogelijk. Zo maken wij graag een afspraak met u voor private shopping in de avond. En als u niet zelfstandig naar ons toe kunt komen, dan halen en brengen wij u met plezier.

Als u bij ons komt voor advies, dan stellen wij u eerst een aantal vragen. Naar uw antwoorden luisteren wij goed. Pas daarna gaan wij samen met u aan de slag om een oplossing te vinden die bij uw wensen past.

Iedereen die bij House of Beds een adviesfunctie heeft, is daar goed voor opgeleid. Regelmatig volgen wij trainingen op het gebied van productinnovaties, ergonomie en wij volgen natuurlijk alle slaaptrends.

Twijfelt u eraan of uw huidige bed er überhaupt geschikt voor is om u de nachtrust te bieden waarnaar u verlangt? Wij komen met plezier bij u thuis om samen met u te checken of er verbetering mogelijk is.

Wij kunnen onze slaapsystemen op heel veel punten aanpassen aan uw behoeften. Dat betekent dat wij, ook na uw aankoop, nog aanpassingen kunnen doen als blijkt dat dit nodig is. Wij begrijpen heel goed dat u beter slaapt als u tevreden bent over uw aankoop. Daarom zoeken wij altijd samen met u naar de hoogst haalbare oplossing.

Wij houden het graag overzichtelijk, zodat u weet met wie u te maken hebt. Nadat u een keuze hebt gemaakt, maken wij de bestelling in orde. Op een afgesproken tijdstip komen wij uw aankoop hoogstpersoonlijk bij u bezorgen en monteren. Natuurlijk laten wij uw slaapkamer weer netjes achter.

Laten ons beginnen met de waarheid: wij nemen uw oude bed niet kosteloos in. Wij leggen u graag uit waarom. Duurzaam ondernemerschap is voor ons een belangrijk thema. Dat betekent dat wij uw oude bed gescheiden aanbieden bij een verwerker die zoveel mogelijk van het materiaal voor hergebruik recyclet. Dat is niet kosteloos, daarom berekenen wij de kosten ervan één op één door.

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie

Een goed advies is goud waard. Bij House of Beds zijn wij er niet in eerste instantie op uit om u een product of dienst te verkopen. Wij willen juist dat u zich geholpen voelt, ook als u zonder aankoop onze winkel weer verlaat. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Teststudio

In onze teststudio kunt u in alle rust uitvinden welk bed en kussen, welke boxspring, matras of bodem het beste bij u past. Als nachtrustadviseurs met passie is het onze missie om u een oplossing te bieden die precies bij u past.

  • In alle rust proefliggen
  • Nachtrustadvies op maat
  • Veel maatwerkmogelijkheden
10 tips om beter te slapen

uw zekerheden

House of Beds belooft u meer dan nachtrust alleen. Wij kozen voor ‘comfort’ als rode draad bij het samenstellen van onze beloftes aan u.

  • Wij vragen, luisteren en adviseren op maat
  • Wij blijven onszelf trainen en ontwikkelen
  • Wij doen een check-up van uw huidige bed
  • Wij zijn er voor u als u ons nodig hebt
  • Wij bezorgen en monteren alles zelf
  • Wij zorgen dat uw aankoop past bij uw verwachtingen
Goed advies

Dat ligt ons beter

Wilt u ook graag een persoonlijk slaapadvies ontvangen, de zekerheid van een goede aankoop?

Bezoek onze winkel of maak een afspraak op een moment dat ú goed uitkomt.