Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Tip: Neem uw kussen mee en ervaar het verschil!

Het juiste hoofdkussen

Hoofdkussens heb je in alle soorten en maten. En dat is maar goed ook, want geen mens is hetzelfde. Toch blijkt maar al te vaak dat hoofd en kussen geen goede match zijn. Met allerlei gevolgen van dien, zoals nekpijn en onvoldoende nachtrust. In onze teststudio helpen wij u het juiste hoofdkussen te vinden. Het kussen dat bij u past!

Slaapfysio Gecertificeerd voor beter slapen

Als gecertificeerd slaapfysio zijn wij gespecialiseerd in het adviseren van de juiste het juiste hoofdkussen en matras, gericht op het bereiken van de meest comfortabele houding van uw wervelkolom. Wij zijn geen fysiotherapeuten, maar onze deskundigheid op dit gebied kan een flink verschil maken voor uw nachtrust. De gemiddelde mens draait ongeveer 25 keer per nacht tijdens de slaap. Dit merkt u meestal niet, tenzij u eigenlijk niet goed ligt. Wanneer dit laatste het geval is, kunt u soms tot wel 60 keer per nacht draaien. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat dit leidt tot een verstoorde nachtrust en vermoeidheid overdag.

Welke soorten hoofdkussens zijn er zoal?

Veel van onze hoofdkussens worden vervaardigd in Nederland, bij fabrikant Gebroeders Jonk uit Volendam. Zij hebben een uitgebreid programma van kussens. In onze teststudio kunt u ze stuk voor stuk proberen, tot u de juiste gevonden heeft. Wij kijken natuurlijk mee en adviseren u. Er zijn grofweg drie basiskeuzes, waarbinnen wij u verschillende varianten kunnen laten proberen.

Vervormbare kussens

Deze kussens passen zich aan de vorm van je hoofd en nek aan, waardoor ze een optimale ondersteuning bieden. Ze zijn meestal gevuld met materialen zoals dons, kapok of een synthetische vulling, waardoor ze flexibel zijn en zich makkelijk aanpassen aan uw slaaphouding.

Vormvaste kussens

Deze kussens behouden hun vorm gedurende de nacht en bieden constante ondersteuning. Ze zijn vaak gemaakt van stevigere materialen zoals natuurlatex. Ook zijn er kussens die dit materiaal combineren met dons. Een vormvast hoofdkussen is ideaal als u behoefte heeft aan een stabiele ondersteuning.

Kussens met neksteun

Deze kussens zijn speciaal ontworpen om extra ondersteuning aan de nek te bieden. Ze hebben een verhoogd gedeelte aan de onderkant, bijvoorbeeld gevuld met natuurlatex om de nek in een natuurlijke positie te houden, wat kan helpen bij het verminderen van nekpijn en het verbeteren van de slaaphouding.

Proefliggen en persoonlijk advies?

Wilt u met een persoonlijk hoofdkussenadvies samen met ons komen tot de perfecte aankoop? Kom dan gerust spontaan binnenwandelen in onze showroom in Winterswijk. Daar doorlopen wij dan samen uitgebreid de nodige stappen om tot een verantwoorde keuze te komen.

Wij helpen u zorgvuldig met:

  • Een uitgebreid vraaggesprek
  • Proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
  • Het kussen dat het beste bij uw lichaam en slaapgewoonten past
  • Een aanzienlijk betere nachtrust!

Vergeet niet uw huidige hoofdkussen mee te nemen!

Wilt u liever uw bezoek plannen?

Wilt u graag het juiste hoofdkussen en/of de juiste matras kiezen? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om uw bezoek online of telefonisch te plannen.