Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Zonder slaapadvies beter geen bed kopen

Even snel een bed aanschaffen op de woonboulevard. Is dat een goed idee? In onze winkel in Winterswijk is een persoonlijk slaapadvies standaard inbegrepen bij de aankoop van een bed, boxspring of matras. Als nachtrustadviseurs focussen wij dus liever op het verbeteren van uw nachtrust, dan op het verkopen van bedden. Dat laatste komt vanzelf wel en mag een gevolg zijn van het eerste.

Merkt u dat u minder goed slaapt en wilt u onderzoeken of een andere matras en bodem of andere boxspring voor u een oplossing kan zijn?

Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk slaapadvies.

Hoe kan een persoonlijk slaapadvies het verschil maken?

Goed slapen is voor veel mensen zeker niet vanzelfsprekend. Herkent u zichzelf hier ook in? Heeft u (misschien nog niet eens zo heel lang geleden) een nieuw bed of nieuwe matrassen gekocht? Maar is het tot nu toe niet gelukt om daarmee uw nachtrust te verbeteren? De vraag is dan of u wel een goed en echt persoonlijk slaapadvies heeft gekregen. Want één ding is zeker: met de juiste aandacht voor uw specifieke situatie en door uw persoonlijke slaapprofiel met u door te nemen kan er veel ten goede veranderen. Zo kunnen wij als nachtrustadviseurs mogelijk het verschil voor u maken tussen vermoeid of juist heerlijk uitgerust wakker worden.

Wat is voor u de reden dat u slaapadvies nodig heeft?

Of wij onszelf nu slaapadviseur of nachtrustadviseur noemen: het komt op hetzelfde neer. Wij geven de voorkeur aan de titel van nachtrustadviseur, omdat wij hiermee extra kunnen benadrukken dat wij u graag willen helpen om elke nacht extra comfortabel door te brengen. Dat begint natuurlijk met goed naar u luisteren. Wij zijn benieuwd naar hoe u uw nachten beleeft en wat er volgens u voor zorgt dat u niet lekker slaapt. Heeft u bijvoorbeeld last van:

 • Rugklachten?
 • Stijfheid?
 • Drukplekken?
 • Warmte?
 • Of een te harde of juist te zachte matras?

Niet lekker slapen kan allerlei andere oorzaken hebben. Lees ook onze tips voor een betere nachtrust! Als nachtrustadviseurs kunnen wij natuurlijk geen stress wegnemen of uw partner helpen op te houden met snurken. Daar zijn andere oplossingen voor. Wél kunnen wij samen met u onderzoeken of wij ons met ons slaapadvies kunnen concentreren op het samenstellen van een slaapsysteem dat precies bij uw situatie en uw lichaam past.

Steeds meer matrassen in onze collectie kunnen wij bijvoorbeeld op maat laten aanpassen. Hiermee bereiken wij dat de matras lokaal precies genoeg tegendruk (of juist ruimte) geeft om u te helpen lekkerder te liggen.

Hoe werkt een slaap advies?

Om u het beste, persoonlijke slaapadvies te kunnen geven, doorlopen wij een aantal stappen met u:

 1. Wij luisteren naar u
  Wij willen uw verhaal horen. Weten hoe u uw nachten ervaart en wat u er nu zo al aan doet om beter te kunnen slapen.
 2. Uitgebreid testen
  In onze showroom nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Wij nodigen u uit om te gaan proefliggen op verschillende bedden in onze House of Beds teststudio. Zo komen we steeds dichter bij het antwoord op uw vraag wat voor u de beste slaapcombinatie is.
 3. Matras aanpassen
  Hebben wij samen met u de matrassen gevonden die het beste bij u en uw eventuele partner passen, maar ervaart u nog drukpunten of wilt u juist graag wat meer tegendruk in een andere zone? Wij hebben steeds meer mogelijkheden om u uiteindelijk een matras te leveren die precies bij uw lichaam past, zodat u aanzienlijk comfortabeler ligt.
 4. Offerte en bestellen
  Wij maken altijd een heldere offerte voor u. Pas als u er alle vertrouwen in hebt een goede aankoop te doen, zullen wij uw slaapcombinatie of matrassen voor u bestellen.
 5. thuisbezorgen en uw oude matras afvoeren
  Afhankelijk van de afgesproken levertijd komen wij uw nieuwe slaapsysteem of matrassen bij u thuisbezorgen. Natuurlijk tot in uw slaapkamer. Uw oude matras(en) nemen wij – zo nodig – mee.

Slaapadvies tijdens nachtrustintake

Wilt u met een persoonlijk nachtrustadvies van een slaapadviseur stappen zetten naar het verminderen van uw rugklachten in bed? Maak dan een afspraak voor een nachtrustintake. In onze showroom in Winterswijk doorlopen wij dan samen uitgebreid de nodige stappen.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

 • Een uitgebreid gesprek over uw slaapervaringen
 • Gratis check van uw huidige bed
 • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
 • De matras die bij uw lichaam past
 • Een aanzienlijk betere nachtrust
10 tips om beter te slapen

Wilt u een afspraak maken voor een nachtrustadvies?

Wilt u graag lekkerder slapen en heeft u behoefte aan een goed slaapadvies? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken voor een nachtrustintake.