Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Slaapkamerkast Wiemann Orion Zweefdeurkast

Een fraaie slaapkamerkast / zweefdeurkast die niet teveel ruimte inneemt, maar wél meer dan genoeg opbergruimte biedt. De even strak als tijdloos vormgegeven kast Orion doet het goed in vrijwel iedere slaapkamer. Kom hem bekijken en samenstellen in onze showroom in Winterswijk.

In het echt bekijken

Kleuren, materialen, maten en indeling

Deze slaapkamerkast kunt u naar wens samenstellen en indelen. In onze winkel in Winterswijk kunnen wij u aan de hand van stalen en voorbeelden de verschillende mogelijkheden laten zien. Zo is er altijd een configuratie te vinden die mooi matcht met uw slaapkamerinterieur.

  • Hoogte 217, breedte 150/200/250/300cm
  • 7 kleuren leverbaar
  • optioneel met spiegel.
  • Diverse indelingen mogelijk.
  • Accessoires: verlichting, dassen- en riemenrek, uitschuifbare broekenhouder, schoenenrek.

Montage

Heeft u een keuze gemaakt? Zodra wij precies weten wanneer uw slaapkamerkast bij ons binnen komt, maken wij een afspraak met u voor de bezorging en vakkundige montage bij u thuis. Wij nemen de tijd en ruimen alles netjes op.

  • Vakkundige montage door eigen personeel
  • Keurig op de juiste plaats gezet
esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?

Interesse in deze slaapkamerkast?

Wij helpen u graag de kast geheel naar wens samen te stellen. U kunt op een zelfgekozen tijdstip de kast bekijken in onze winkel in Winterswijk. Óf maak online een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt.