Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Slaapkamerkast Loddenkemper L1000 Draaideurkast

Wat een plaatje is het toch. Als u van strak en modern houdt, kunt u niet om deze slaapkamerkast van Loddenkemper met draaideuren heen. En als er één kast is die u uitgebreid zelf kunt samenstellen, dan is deze het wel. Met zijn slimme interieur, dat u ook nog eens in verschillende kleuren kunt laten leveren is de Manhattan meer dan mooi alleen. En let op: u kunt deze kast geheel naar wens op maat laten samenstellen.

 

Kleuren, materialen en indeling

Deze slaapkamerkast kunt u geheel naar wens samenstellen en indelen. In onze winkel in Winterswijk kunnen wij u aan de hand van stalen en voorbeelden de verschillende mogelijkheden laten zien. Zo is er altijd een configuratie te vinden die helemaal matcht met uw slaapkamerinterieur.

  • In veel kleuren leverbaar
  • Veel maten, waaronder ook maatwerk!
  • Diverse accessoires, waaronder verlichting, kledinglift, dassen- en riemenrek, broekenhouder etc.

Montage

Heeft u een keuze gemaakt? Zodra wij precies weten wanneer uw slaapkamerkast bij ons binnen komt, maken wij een afspraak met u voor de bezorging en vakkundige montage bij u thuis. Wij nemen de tijd en ruimen alles netjes op.

  • Vakkundige montage door eigen personeel
  • Keurig op de juiste plaats gezet
esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?

Interesse in deze slaapkamerkast?

Wij helpen u graag de kast geheel naar wens samen te stellen. U kunt op een zelfgekozen tijdstip de kast bekijken in onze winkel in Winterswijk. Óf maak online een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt.