Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Polypreen Megapur Excellence koudschuim matras

Koudschuim matras in verschillende hardheden met 7-zone 3D profilering, perfect afgestemd op de contouren van uw lichaam.

Ontdek het ultieme slaapcomfort met onze innovatieve Megapur® matras, speciaal ontworpen voor een ongeëvenaarde nachtrust. Dit matras biedt een uitzonderlijke ondersteuning dankzij het koudschuim met 7-zone 3D profilering, perfect afgestemd op de contouren van uw lichaam.

Verkrijgbaar vanaf € 559 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Standaard of platinum?

De luxe tijk van de matras is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de standaard hoes en de platinum hoes.

Beide hoezen zijn gemaakt van hoogwaardig Purotex® dubbeldoek, behandeld tegen huisstofmijt, en afritsbaar dankzij de 4 zijden rits.

De standaard hoes is doorstikt met 300 gram antiallergische watten, terwijl de platinum hoes voorzien is van paneeldoorstikking met 200 gram antiallergische watten en comfortschuim. Bovendien beschikt de platinum hoes over 4 horizontale handgrepen en een 3D verluchtingsborder, voor extra gemak en ventilatie.

Deze Megapur® matras is verkrijgbaar in twee hoogtes:

  • de standaard uitvoering van 21 cm
  • en de platinum uitvoering van 22,5 cm.

Kies je hardheid

Wij helpen u graag de hardheid te kiezen die het beste bij uw lichaam past:

  • HR60 voor een soepel gevoel
  • HR55M voor een stevige ondersteuning
  • of HR55H voor extra stevigheid

Wij bekijken in onze teststudio graag samen met u of deze matras de juiste voor u is.

U kunt deze en vele andere matrassen testen, waarna u een persoonlijk advies van ons krijgt.

Polypreen Megapur Excellence koudschuim met omruilgarantie!

Ontdek in onze teststudio de uiterst comfortabele Polypreen Megapur Excellence koudschuim matras. Wij bieden deze matras aan inclusief omruilgarantie. Wij verwachten echter dat u deze niet nodig zult hebben, want wij adviseren u persoonlijk, zodat u ineens de juiste keuze maakt. Dat betekent dus dat wij u ook kennis laten maken met andere matrassen om samen met u te kijken welke matras het beste bij u past.

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?