Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Polypreen Premium Pur koudschuim matras

Koudschuim matras in verschillende hardheden met 7-zone 3D profilering en diepe schouderzone.

Bent u op zoek naar een matras die zowel comfort als ondersteuning biedt? Dan is onze Megapur® matras met 7-zone profilering en een diepe schoudercomfortzone precies wat u zoekt.

Verkrijgbaar vanaf € 519 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Hygiënisch en allergievrij

De luxe Sanitized® dubbeldoekhoes van deze matras is behandeld tegen bacteriën en huisstofmijt, waardoor u geniet van een hygiënische en allergievrije slaapomgeving. De hoes is doorstikt met 300 gram antiallergische watten en is eenvoudig afritsbaar dankzij de 4 zijden rits.

De Megapur® matras heeft een hoogte van 23 cm, wat bijdraagt aan een nog betere ondersteuning en comfort. Gun uzelf het slaapcomfort dat u verdient met deze hoogwaardige Megapur® matras.

Kies uw hardheid

Wij helpen u graag de hardheid te kiezen die het beste bij uw lichaam past:

  • HR60 voor een soepel gevoel
  • HR55M voor een stevige ondersteuning
  • of HR55H voor extra stevigheid

Wij bekijken in onze teststudio graag samen met u of deze matras de juiste voor u is.

U kunt deze en vele andere matrassen testen, waarna u een persoonlijk advies van ons krijgt.

Polypreen Premium Pur koudschuim met omruilgarantie!

Ontdek in onze teststudio de uiterst comfortabele Polypreen Premium Pur koudschuim matras. Wij bieden deze matras aan inclusief omruilgarantie. Wij verwachten echter dat u deze niet nodig zult hebben, want wij adviseren u persoonlijk, zodat u ineens de juiste keuze maakt. Dat betekent dus dat wij u ook kennis laten maken met andere matrassen om samen met u te kijken welke matras het beste bij u past.

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?