Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Wat is de beste matras voor rugklachten?

Als u vaak pijn in uw rug hebt, wilt u graag kunnen ontspannen. Maar wat is nu de beste matras voor rugklachten? We hebben op dat gebied minder goed en – gelukkig – ook goed nieuws voor u. Eerst het minder goede nieuws: er bestaat niet één ideale matras voor iedereen met rugklachten. Dan het goede nieuws: bij ons in Winterswijk kunnen wij u helpen de matras te vinden die uw rug het beste ondersteunt! Dat doen wij in onze House of Beds teststudio. En daarbij gaan wij niet over één nacht ijs.

Wilt ook u weten welke matras het beste past bij uw lichaam, zodat u minder last hebt van rugklachten in bed?

Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk nachtrustadvies.

beste matras voor rugklachten

Hoe vinden wij voor u de beste matras bij rugklachten?

Het is ontzettend vervelend als u rugklachten hebt en niet weet hoe u moet gaan liggen om de stijfheid en pijn te verlichten. Als u zoekt naar de voor u ideale matras bij rugklachten, beginnen wij met het stellen van een aantal belangrijke vragen. Wij willen graag weten:

 • Waar de pijn in uw rug zich concentreert als u ligt
 • Bij welke slaaphouding u veel of juist minder last hebt van rugklachten
 • Of u van nature een zijslaper, buikslaper of rugslaper bent
 • Op welke slaapcombinatie u nu slaapt

Aan de hand van uw antwoorden maken wij alvast een voorselectie uit de matrassen van verschillende merken in onze collectie. In onze House of Beds Teststudio en Pullman Sleepzone kunt u uitgebreid matrassen testen en proefliggen. Met de aanwezige nachtrustadviseur deelt u ter plekke uw ervaringen. Als dat nodig is kunnen wij bij u thuis komen kijken naar uw huidige matras en hoe u daarop ligt.

Tijdens deze testfase ontdekken wij waar voor u het probleem zit. Zo kunnen we ook bepalen welke matras in de basis de ideale matras bij uw rugklachten is. En dus hoe wij deze kunnen verlichten.

Wat kunnen wij doen om uw matras aan te passen aan uw rugklachten?

Wij krijgen steeds meer de mogelijkheid om de matrassen in onze collectie deels aan te passen. Hiermee bereiken wij dat de matras op de juiste plaats genoeg tegendruk (of juist ruimte) geeft om uw rugklachten in bed te helpen verminderen. Zo maken wij de voor u te bestellen matras zoveel mogelijk voor u op maat.

Slaapt u samen met uw partner? Dan kunnen wij voor hem of haar hetzelfde betekenen. Ook als er geen sprake is van rugklachten, maar er wel de wens is om comfortabel te slapen.

Stappen die we zetten voor een matras bij rugklachten

Om de beste matras voor uw rugklachten te kunnen vinden, doorlopen wij een aantal stappen met u:

 1. Wij luisteren naar u
  Wij willen uw verhaal horen. Weten hoe u uw nachten ervaart en wat u er nu zo al aan doet om uw rugklachten in bed te verminderen.

 2. Uitgebreid testen
  In onze showroom nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Wij nodigen u uit om te gaan proefliggen op verschillende matrassen in onze House of Beds teststudio. Zo komen we steeds dichter bij het antwoord op uw vraag wat voor u de beste matras bij rugklachten is.
 1. Matras aanpassen aan uw rugklachten
  Hebben wij samen met u de matrassen gevonden die het beste bij u en uw eventuele partner passen, maar ervaart u nog drukpunten of wilt u juist graag wat meer tegendruk in een andere zone? Wij hebben steeds meer mogelijkheden om u uiteindelijk een matras te leveren die precies bij uw lichaam past, zodat u aanzienlijk comfortabeler ligt.

 2. Offerte en bestellen
  Wij maken altijd een heldere offerte voor u. Pas als u er alle vertrouwen in hebt een goede aankoop te doen, zullen wij de matras(sen) voor u bestellen.

 3. Thuisbezorgen en uw oude matras afvoeren
  Afhankelijk van de afgesproken levertijd komen wij de matras(sen) keurig bij u thuisbezorgen. Natuurlijk tot in uw slaapkamer. Uw oude matras(en) nemen wij – zo nodig – mee.

Nachtrustintake voor matras bij rugklachten

Wilt u met een persoonlijk nachtrustadvies stappen zetten naar het verminderen van uw rugklachten in bed? Maak dan een afspraak voor een nachtrustintake. In onze showroom in Winterswijk doorlopen wij dan samen uitgebreid de nodige stappen.

Met een persoonlijk nachtrustadvies profiteert u van:

 • Een uitgebreid gesprek over uw rugklachten
 • Gratis check van uw huidige bed
 • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
 • De matras die past bij uw lichaam
 • Een aanzienlijk betere nachtrust.
10 tips om beter te slapen

Wilt u een afspraak maken voor een nachtrustadvies?

Wilt u graag uw rugklachten in bed aanzienlijk verminderen? En zoekt u daarom naar de beste matras bij rugklachten? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken voor een nachtrustintake.