Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Bed check inclusief!

Bedadvies en boxspringadvies

U overweegt een nieuw bed of een nieuwe boxspring, maar wat is nu de meest verstandige keuze? Voor het beste bedadvies en boxspringadvies nodigen wij u uit in onze showroom in Winterswijk. En als het nodig is, komen wij bij u aan huis voor een bed check.

Merkt u dat u minder goed slaapt en wilt u onderzoeken of een andere matras en bodem of andere boxspring voor u een oplossing kan zijn?

Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk slaapadvies.https://www.traditionrolex.com/22

Bedadvies

Als u wilt weten welk bed, welke matras of welke boxspring voor u de beste koop is, wint u maar beter persoonlijk advies in. Bedadvies kunt u niet online vinden. Het vraagt dus ook om een persoonlijke investering, vooral in de vorm van tijd. Als u naar onze showroom in Winterswijk komt voor bedadvies of boxspringadvies, stellen wij u eerst een aantal belangrijke vragen. Zo willen wij graag weten hoe u uw nachten ervaart en proberen wij te ontdekken wat uw slaapgewoonten zijn. Aan de hand van de informatie die u ons geeft laten wij u proefliggen op verschillende slaapsystemen en matrassen. U ervaart natuurlijk zelf het beste wat voor u het comfortabelst aanvoelt. Samen met u komen we stap voor stap tot een bedadvies dat het beste bij uw behoeften past.

Boxspringadvies iets anders dan bedadvies?

In principe maakt het niet uit welke naam wij aan het bedadvies geven. Boxspringadvies of bedadvies komt op hetzelfde neer. Voor ons is het leidend dat wij u op maat adviseren. Daarbij staat op voorhand niet vast welk type slaapsysteem wij u zullen adviseren. Proefliggen in onze studio – en het persoonlijke nachtrustadvies dat wij u daarna geven – resulteert in een offerte op maat. Pas als u er een goed gevoel bij heeft, maakt u een definitieve keuze. Wij zullen vervolgens aan de hand van het bedadvies of boxspringadvies het slaapsysteem van uw keuze voor u bestellen, thuisbezorgen en monteren.

Bed check?

Als u er niet zeker van bent of u met uw huidige bed een goed slaapsysteem in huis heeft, dan kunt u bij ons een gratis bed check aanvragen. Wij komen graag bij u thuis naar uw bed kijken en stellen u een aantal belangrijke vragen. Met wat u ons vertelt, en aan de hand van wat wij zien als u op uw bed ligt, kunnen wij u meer vertellen over de geschiktheid van uw bed. En dus ook of uw bed goed bij u past.

Hoe werkt een nachtrustadvies?

Om u het beste, persoonlijke nachtrustadvies te kunnen geven, doorlopen wij een aantal stappen met u:

 1. Wij luisteren naar u
  Wij willen uw verhaal horen. Weten hoe u uw nachten ervaart en wat u er nu zo al aan doet om beter te kunnen slapen.
 2. Uitgebreid testen
  In onze showroom nemen wij uitgebreid de tijd voor u. Wij nodigen u uit om te gaan proefliggen op verschillende bedden in onze House of Beds teststudio. Zo komen we steeds dichter bij het antwoord op uw vraag wat voor u de beste slaapcombinatie is.
 3. Matras aanpassen
  Hebben wij samen met u de matrassen gevonden die het beste bij u en uw eventuele partner passen, maar ervaart u nog drukpunten of wilt u juist graag wat meer tegendruk in een andere zone? Wij hebben steeds meer mogelijkheden om u uiteindelijk een matras te leveren die precies bij uw lichaam past, zodat u aanzienlijk comfortabeler ligt.
 4. Offerte en bestellen
  Wij maken altijd een heldere offerte voor u. Pas als u er alle vertrouwen in hebt een goede aankoop te doen, zullen wij uw slaapcombinatie of matrassen voor u bestellen.
 5. thuisbezorgen en uw oude matras afvoeren
  Afhankelijk van de afgesproken levertijd komen wij uw nieuwe slaapsysteem of matrassen bij u thuisbezorgen. Natuurlijk tot in uw slaapkamer. Uw oude matras(en) nemen wij – zo nodig – mee.

Wilt u een betrouwbaar bedadvies? Kom naar onze teststudio!

Het beste bedadvies en boxspringadvies is afhankelijk van uw eigen ervaringen.

In onze teststudio kunt u uitgebreid proefliggen. Natuurlijk zijn wij als nachtrustadviseurs er voor u met een persoonlijk advies.

 • Een uitgebreid gesprek over uw slaapervaringen
 • Gratis check van uw huidige bed
 • Uitgebreid proefliggen en testen in onze House of Beds teststudio
 • De matras die bij uw lichaam past
 • Een aanzienlijk betere nachtrust
10 tips om beter te slapen

Wilt u een afspraak maken voor een nachtrustadvies?

Wilt u graag lekkerder slapen en heeft u behoefte aan een goed slaapadvies? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Winterswijk. Wilt u er zeker van zijn dat wij alle tijd voor u kunnen nemen? Dan adviseren wij u om een afspraak te maken voor een nachtrustintake.