Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Bed Nevada

Dit moderne ledikant is leverbaar in diverse kleurcombinaties. Het is compleet te maken met zwevende of vrijstaande nachtkastjes met één, twee of drie laden. Ook bijpassende commodekasten en kledingkasten zijn er in verschillende maten en uitvoeringen.

 

Verkrijgbaar vanaf € 958 ,-
10 tips om beter te slapen

De juiste matras

Om te ontdekken welke matras het beste bij uw lichaam past, kunt u in alle rust proefliggen in onze House of Beds Teststudio. Als uw nachtrustadviseur nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces. Zo wordt uw bed Bern nog veel meer úw bed.

Beddengoed en bedtextiel

Wij hebben een grote collectie comfortabele hoofdkussens. En wat te denken van een heerlijk warm dekbed voor herfst en winter en een koelere voor de  lente en de zomer?

Als het gaat om bedtextiel bieden wij eveneens een zeer ruime keuze, daarmee maakt u uw bed ‘helemaal af’.

Interesse in dit bed?

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?