Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Bed Louvre

Het bed Louvre van Steel & Stockings is een 4-zijdige bedombouw van rubberwood met een schuin hoofdbord dat leunt op 2 stalen beugels. De twee prachtige stalen onderstellen VICK geven het bed een extra robuust uiterlijk. Rubberwood komt prachtig tot zijn recht met een afwerking in wax of lak. Leverbaar in meerdere kleuren en in de breedtematen 90, 120,140, 160, 180 en 200 cm. Lengtematen 200, 210 en 220 cm.

Verkrijgbaar vanaf € 1.550 ,-

De juiste matras

Om te ontdekken welke matras het beste bij uw lichaam past, kunt u in alle rust proefliggen in onze House of Beds Teststudio. Als uw nachtrustadviseur nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces. Zo wordt uw bed Babel nog veel meer úw bed.

Beddengoed en bedtextiel

Wij hebben een grote collectie comfortabele hoofdkussens. En wat te denken van een heerlijk warm dekbed voor herfst en winter en een koelere voor de  lente en de zomer?

Als het gaat om bedtextiel bieden wij eveneens een zeer ruime keuze, daarmee maakt u uw bed ‘helemaal af’.

Interesse in dit bed?

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?