Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Bed Avek Stiel

Stiel is het Friese woord voor staal, en betekent ook ambacht. Beide komen samen in de Avek beddenlijn Stiel: duurzame bedden met een stalen frame, gemaakt met vakmanschap in eigen fabriek. Met de Avek Stiel stel je je eigen bed helemaal naar wens samen. De bijpassende Stiel spiraalbodems en onze matrassen staan daarbij garant voor een heerlijke nachtrust.

Verkrijgbaar vanaf € 670 ,-

De juiste matras en de beste bodem

Om te ontdekken welke matras het beste bij uw lichaam past, kunt u in alle rust proefliggen in onze House of Beds Teststudio. Als uw nachtrustadviseur nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces. Zo wordt uw bed Stiel nog veel meer úw bed.

Stiel bedbodems, ventilerend en sterk!

Een goed bed begint met een goede basis. Daarom heeft de Stiel een duurzame dwarsgespannen spiraalbodem. Het dubbelgeweven spiraalnetwerk is extra open, en biedt een ventilerend oppervlak van maar liefst 88% van het ligvlak. Door de goede ontluchting aan de onderzijde van het Stiel bed wordt transpiratievocht snel afgevoerd, en gaat het matras langer mee. Bovendien blijft uw bed frisser en voelt het prettiger aan. Zo ontwaakt u fit en uitgerust, klaar voor een nieuwe dag.

Ook in verstelbare uitvoering

De Stiel spiraalbodem is leverbaar in een vaste of een elektrisch verstelbare uitvoering. De elektrisch verstelbare uitvoering heeft een fraaie RF afstandsbediening en kan traploos en zonder inspanning in iedere gewenste positie worden ingesteld. De solide en krachtige motoren zijn veilig en voorzien van een noodaccu. Een verstelbare bodem is wel zo prettig, bijvoorbeeld als u in bed TV wilt kijken, een boek gaat lezen of lekker wilt ontspannen.

Achterwanden en kleuren

De Stiel is een modulaire beddenlijn met een grote verscheidenheid aan uitvoeringen. De uitstraling van het bed is afhankelijk van uw keuzes. Wilt u een luxe Stiel compleet met achterwand en bedrand, of gaat u juist voor de basic uitvoering? Kiest u voor rustige kleuren, of juist die opvallende tint? Het is helemaal aan u.

Avek Stiel Basic

De Stiel Basic is de meest minimalistische uitvoering binnen het programma. Het bed bestaat uitsluitend uit de vrijstaande Stiel spiraalbodems (met bijbehorende poten) en gekoppelde matrassen. Zo heeft u wél het Stiel comfort, maar geen extra poespas er omheen.

Avek Stiel Board

De Stiel Board heeft geen omranding, maar wél een hoofdbord. Deze zogenaamde ‘stand-alone’ opstelling kenmerkt zich door een strakke en moderne uitstraling. De achterwand zorgt voor geborgenheid. Door het ontbreken van de bedrand is uw Stiel bed in zijn geheel wat compacter.

Avek Stiel Max

Voor wie het complete, meest aangeklede Stiel bed wil, is er de Max. De fraaie gestoffeerde bedrand in combinatie met de eveneens gestoffeerde achterwand zorgen voor een aantrekkelijk totaalbeeld. De Stiel Max is een echte blikvanger in uw slaapkamer, en biedt – net als de andere Stiel bedden – een heerlijk comfortabele ligging.

Interesse in dit bed?

Bed Avek Stiel is Leverbaar in breedtes 80/90/100/120/160/180/200 en lengtes 200/210/220cm. De genoemde prijs is exclusief matrassen. Deze meten wij u graag persoonlijk aan.

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?