Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Boxspring Fjørd Scandic Sleep

Op zoek naar een comfortabele, betaalbare boxspring met een natuurlijke, rustige uitstraling? Kijk dan in onze showroom in Winterswijk ook eens naar de boxspring Fjørd Scandic Sleep. Let op de natuurlijke houten poten en de even smaakvolle als eenvoudige vormgeving. Perfect inpasbaar in vrijwel ieder slaapkamerinterieur.

 

Verkrijgbaar vanaf € 1.849 ,-
Bekijk in de winkel Of maak een afspraak
10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Toppers en matrassen

Uw boxspring Fjørd Scandic Sleep kunnen wij uitrusten met allerlei soorten matrassen.

Om te ontdekken welke matras en eventuele topper het beste bij uw lichaam en slaaphouding past, nemen wij graag de tijd voor u. Terwijl u proefligt in onze House of Beds Teststudio nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces, gericht op een aankoop waar u vertrouwen in heeft.

Kleuren en samenstelling

Deze boxspring is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In onze winkel kunnen wij u aan de hand van stalen de verschillende stoffen laten zien. Zo is er altijd een kleur te vinden die helemaal matcht met uw slaapkamerinterieur.

Als het gaat om bedtextiel is er natuurlijk nog veel meer keuze, daarmee maakt u uw boxspring Fjørd Scandic Sleep ‘helemaal af’. En wat te denken van een mooie slaapkamerkast?

  • keuze uit 5 hoofdborden
  • breedtematen 140, 160, 180, 200cm en lengtematen 200, 210, 220cm
  • topdekmatras in Hybride schuim, latex of Comfortschuim.
  • Diverse kleuren poten mogelijk
  • heel veel mooie stofkleuren
  • Ook elektrisch verstelbaar mogelijk

Interesse in deze boxspring?

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?