Skip to main content
Roelvinkstraat 35, Winterswijk Roelvinkstraat 35, 7101 GN Winterswijk Openingstijden
Bezoek plannen

Boxspring Axelssøn Brussel

Wat een heerlijk comfortabele boxspring is de Axelssøn Brussel toch. Met tal van mogelijkheden rondom de elektrische verstelbaarheid kunnen wij ons voorstellen dat u op een zondagochtend niet te verleiden bent om op te staan.

 

10 tips om beter te slapen beste matras voor rugklachten

Toppers en matrassen

Om te ontdekken welke matras en eventuele topper het beste bij uw lichaam past, kunt u in alle rust proefliggen in onze House of Beds Teststudio. Als uw nachtrustadviseur nemen wij u stap voor stap mee in het keuzeproces.

Kleuren en samenstellen

Deze boxspring is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In onze winkel kunnen wij u aan de hand van stalen de verschillende stoffen laten zien. Zo is er altijd een kleur te vinden die helemaal matcht met uw slaapkamerinterieur.

Als het gaat om bedtextiel is er natuurlijk nog veel meer keuze, daarmee maakt u uw boxspring Axelssøn Brussel ‘helemaal af’.

  • Breedtematen 140,160 en 180cm en lengtematen 200, 210 en 220
  • Keuze uit wel 5 hoofdborden
  • 4 verschillende topmatrassen
  • Ruime keuze uit modieuze stoffen om uw boxspring mee te bekleden

 

Elektrisch verstelbaar

De boxspring Axelssøn Brussel kunt u uitgebreid elektrisch verstellen. Met de bijgeleverde afstandsbediening, die u bovendien handig aan de zijkant van de boxspring kunt opbergen, heeft u uw ligcomfort geheel zelf in de hand.

Interesse in deze boxspring?

Kom voor een goed nachtrustadvies en verdere oriëntatie naar onze winkel in Winterswijk of maak een afspraak op een moment dat het ú goed uitkomt. Als u dat wenst komen wij graag bij u op locatie!

esther_friso house of beds

Passie voor nachtrustadvies

Wij zijn Friso en Esther, nachtrustadviseurs met passie voor ons vak. Klinkt dat u bijzonder in de oren? Dat kan, maar voor ons is het de normaalste zaak van de wereld. Het is onze missie om u de nachtrust te geven die u verdient. Goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij doen er alles aan in onze missie te slagen en dat begint met een advies op maat. Wat dat allemaal inhoudt?